Ole ráeresztené az ellenfelekre McTominay-t

A menedzser szerint nagy fegyver lehet a skót a kapu előtt.


Scott McTominay ezúttal az Old Traffordon vendégeskedő West Hamnek köszönt be az FA-kupa 5. körében, aminek köszönhetően a Vörös Ördögök bejutottak a sorozat negyeddöntőjébe.

 

A válogatott középpályás a mérkőzés második félidejének hajrájában állt be a Kalapácsosok ellen, majd törte meg a jeget a kétszer tizenöt perces hosszabbítás 7. percében.

 

A rendes játékidőben a gárda nem találta a rést Łukasz Fabiański kapujába, de a 24 éves labdarúgó egy nyílegyenes lövéssel be tudta venni David Moyes együttesének hálóját, folytatva ezzel remek formáját.

 

Ez volt Scott 7. találata a szezonban, az elmúlt egy hétben a 3. gólját jegyezte, így a saját nevelésű játékos már most a legjobb idényét futja a lőtt gólok tekintetében.

 

 

Korábban az U21-eseknél Warren Joyce a támadósorban is szerepeltette McTominay-t, hogy széles körben fejlessze játékát, ezért Ole Gunnar Solskjaer úgy gondolja, jó hasznát fogják venni a gólszerzésben a középcsatár posztját is megjárt 39-esnek.

 

"Scott rendkívül hatékony a kapu előtt, magabiztosan fejezi be a támadásokat. Tudjuk róla, hogy csatárként is szerzett tapasztalatokat" – mondta Ole.

 

"Nem vacakol, nem alibizik, csak rátűzi. Ez az, amire szükségünk van."

 

"Előre kell engednünk, mert nagy veszélyt jelent az ellenfélre a tizenhatoson belül, kiváló lövője van."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!