Levitt meglepő helyre került kölcsönbe

A Manchester United középpályása, Dylan Levitt értékes felnőtt csapatbeli tapasztalatokat szerezhet kölcsönben a horvát első osztályban szereplő Nogometni Klub Istra 1961-nél.


A walesi felnőtt válogatott játékos hozta meg a döntést azt illetően, hogy további fejlődése érdekében ideiglenesen külföldre igazol.

 

Levitt, aki az előző szezonban az Astana elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkőzésen mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, januárban tért vissza a Charlton Athleticnál töltött kölcsönidőszakából, miután a United aktiválta a szerződésében szereplő visszahívási opciót.

 

 

A középpályás szerdán már akár be is mutatkozhat újdonsült együttesében, amikor a horvát kupa legjobb 16 csapata között HNK Sibenikkel mérkőznek meg.

 

A klub U23-as korosztályából jelenleg 9 játékos szerepel kölcsönben, a különböző tapasztalatok pedig jó szolgálatot tehetnek majd számukra pályafutásuk során, amikor visszatérnek Manchesterbe.

 

Míg a kölcsönbe kerülő játékosok így felnőtt szinten gyűjthetnek tapasztalatot, addig a klubnál pallérozódó fiatalabb korosztály számára pedig ez egy lehetőség arra, hogy idősebbek ellen szerepelhessenek Neil Wood U23-asai színeiben.

 

A Unitednél szeretne mindenki sok sikert kívánni Dylannek a következő időszakra és szoros figyelemmel fogják követni játékát az Aldo Drosina Stadiumban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!