22 fős utazó keret a Sociedad ellen

Ole Gunnar Solskjaer 22 fős utazó kerettel indult el Manchesterből a Real Sociedad elleni Európa-liga összecsapásra.


A spanyol kormány új Covid-19 variánssal kapcsolatos Angliából történő beutazásra vonatkozó szabályai miatt az összecsapásra Torinoban kerül majd sor csütörtökön este, közép-európai idő szerint 18:55-től.

 

Ole és a Vörös Ördögök szerdán délután kelnek majd útra a manchesteri repülőtérről, az utazók között azonban három kiemelendő név is hiányzik.

 

Paul Pogba továbbra sincs bevethető állapotban sérülése okán, míg a hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón arra is fény derült, hogy csatlakozott hozzá a maródiak listáján Donny van de Beek és Edinson Cavani is.

 

Amad Diallo és Shola Shoretire az U23-as csapat meccsén

 

A januári igazolás Amad azonban megtalálható az utazók névsorában és érdekes lesz látni, hogy az elefántcsontparti lehetőséget kap-e a bemutatkozásra. A felnőtt csapat edzésein már jó benyomást tett az elmúlt hetekben, az U23-as csapat színeiben pedig két mérkőzésen is pályára lépett már.

 

Eközben a klub akadémiájának legújabb üdvöskéje, Shola Shoretire folytathatja tapasztalatgyűjtését azáltal, hogy elutazhat a csapat tagjaként egy idegenbeli európai kupamérkőzésre. A 9 éves kora óta a United kötelékébe tartozó 17 éves játékos a hónap elején írt alá új szerződést az Old Traffordon.

 

UTAZÓ KERET

De Gea, Henderson, Grant; Bailly, Lindelof, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams; Amad, Fernandes, Fred, James, Mata, Matic, McTominay, Shoretire; Greenwood, Martial, Rashford.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!