Csapathírek a Sociedad meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált a Real Sociedad elleni Európa-liga összecsapásra vonatkozó tervei kapcsán.


A két felvonásos párharc idegenbeli összecsapását Torinoban, az Allianz Stadiumban rendezik majd, ahol a Vörös Ördögök azzal a céllal léphetnek majd pályára, hogy megismételjék a második számú európai kupasorozatban 2017-ben aratott sikerüket, amikor a stockholmi fináléban az Ajaxot győzték le.

 

Nem csak azzal a problémával kell azonban megküzdeniük, hogy Donny van de Beek és Edinson Cavani nem lesz az Olaszországba tartó repülőjárat fedélzetén, de Scott McTominay és Anthony Martial bevethetősége is kérdéses a baszk alakulattal szemben.

 

 

Paul Pogba továbbra is sérüléssel bajlódik, amely kapcsán Solskjaer megerősítette, hogy a francia világbajnok középpályásra legkorábban csak márciusban számíthat majd.

 

"Paul felépülése jól halad" - kezdte a menedzser hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Megkezdte a rehabilitációs kezeléseket, de még mindig szüksége van néhány hétre. Az biztos, hogy februárban már nem fog játszani, úgyhogy még biztosan néhány hétre vagyunk attól, hogy Pault újra a pályán láthassuk."

 

"Emellett van néhány kérdőjel is a csapatunkban, azt illetően, hogy játékra alkalmas állapotban lesznek-e - Anthony és Scott."

 

"Donny és Edinson sajnos megsérültek, izomsérülést szenvedtek, szóval ők nem fognak velünk elutazni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!