Solskjaer friss hírekkel szolgált Mataval kapcsolatban

A Manchester United középpályása több, mint egy hónap elteltével ismét bevetésre készen az Európa-liga találkozó előtt.


A spanyol játékos az elmúlt hetekben hiányzott a csapat keretéből. Legutóbb az FA-kupában, a Watford ellen 1-0-ra megnyert találkozón léphetett pályára. Juan ebben a szezonban mindössze 10 alkalommal szerepelt a csapatban és ezek az alkalmak is inkább még az ősz során voltak, igaz akkor a Ligakupában nyújtott teljesítményéért a Luton és Brighton ellen a klubnál a hónap játékosának választották szeptemberben.

 

 

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, hogy a csapat 32 fős utazó keretében magával viszi Olaszországba a 32 éves Matat is és utalt arra, hogy számít játékosára a Real Sociedad elleni találkozón.

 

"Egy ideig távol volt" - mondta Solskjaer az újságíróknak a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"Természetesen a West Brom elleni találkozót követően gondoltunk rá, hogy kell még valaki, aki képes lehet megbontani az ellenfél védelmét. Ha ott lett volna azon a mérkőzésen, akkor valószínűleg pályára is léphetett volna, hiszen remekül teljesített a szezon elején. Most visszatért, velünk utazik. Kiemelkedően teljesített az edzéseken, így amennyiben pályára lép, akkor biztos, hogy bizonyítani akar majd mindenkinek és a legjobb formáját fogja hozni."

 

Mivel Paul Pogba és Donny van de Beek sem utazik a kerettel, így nagy esély mutatkozhat arra, hogy Mata játszani fog a csütörtöki találkozón. Amad Diallo és Shola Shoretire is bekerültek az utazó keretbe és alig várják, hogy bemutatkozhassanak a felnőtt csapatban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!