Fletcher: Készen állok a Blackburnre

A skót középpályás örül, hogy lehetõséget kaphatott a tartalékoknál a hétvégi sorsdöntõ összecsapás elõtt.


A középpálya motorja két hónapos kihagyás után csereként térhetett vissza a csapatba a Bajnokok Ligájában a Schalke ellen.

 

Sir Alex Ferguson nehéz teszt elé állítja Fletchert a BL döntõ elõtt, hiszen három meccsen kell majd bizonyítania, hogy már elég fitt ahhoz, hogy játsszon a nagy meccsen.

 

Az elsõ mérkõzés a Blackburn elleni összecsapás lesz az Ewood Parkban, ahol a United bebiztosíthatja 19. bajnoki sikerét.

 

A Blackpool elleni hazai mérkõzés, valamint Gary Neville búcsúmeccse a Juventus ellen szintén lehetõségek arra, hogy Fletcher visszaszerezze a régi erõnlétét.

 

 

A nemzeti csapat kapitánya játszott hét közben a tartalékok csapatában a Blackburn ellen, és most szombaton kész megmutatni magát a kék-fehérek felnõtt csapatával szemben is.

 

„Még mindig meg kell szereznünk azt az egy pontot”- mondta Fletcher a MUTV-nek.

 

„Még mindig van munkánk. A Chelsea elleni jó eredmény megalapozta a gyõzelmünket, de ettõl függetlenül meg akarjuk nyerni ezt az összecsapást is.”

 

Fletch örült, hogy játszhatott a tartalékok csapatában, de természetesen õ is csalódott volt a 2-1-es vereség miatt, amivel elvesztették az esélyt a Premier Reserve League megnyerésére.

 

„Minden pályán töltött perc fontos, de nem örültem az eredménynek.”

 

„Mint felnõtt-csapatos játékos szerettem volna jó teljesítményt nyújtani, de csalódott vagyok, mint mindenki más is”- fejezte be Darren.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!