Erõs keret a Rovers ellen

Sir Alex majdnem teljesen fitt csapattal utazik szombaton az Ewood Parkba.


A Vörös Ördögök csupán egyetlen pontnyira vannak a 19., rekordot jelentõ bajnoki címüktõl. A mai, szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón a menedzser elmondta, nincs új sérült.

Azonban elárulta, Edwin van der Sart mindenképp pihentetni szeretné.

"Tekintve a programot, amin az elmúlt hetekben keresztülment, ez egy remek lehetõség, hogy pihenõt adhassunk neki" - mondta Sir Alex. "Minden fontos meccsen ott volt."

Javier Hernandez lehet a másik, akit talán pihentetni fog, hiszen bár friss, az utóbbi hetekben olyan spekulációk láttak napvilágot a sajtóban, miszerint a mexikói játékos elfáradt a szezon végére. Hernandeznek alig volt szünete, hiszen a tavaly nyári világbajnokság után a felkészülési szezonban is szerepelt, ráadásul idén nyáron az Egyesült Államokban rendezendõ Arany kupában is érdekelt lesz válogatottjával.

"Semmi jel nem utal arra, hogy Hernandez fáradt lenne" - cáfolta Ferguson. "Folyamatosan figyeljük. Ha szombaton megfelelõ eredményt érünk el, jövõ vasárnap pihenhet. Ha nem, akkor következõ vasárnap játszani fog."

"A következõ szezon elején lehetõsége lesz, hogy kipihenje magát, mert az Arany Kupát követõen adunk idõt neki."

Egy személy akad még, aki bizonyos ponton szerephez juthat a Blackburn ellen, õ pedig Darren Fletcher.

 


"Több mint egy órát játszott szerdán a tartalékokkal. Az ilyen mérkõzések remélhetõleg a megfelelõ szintre hozzák út az európai kupáig."

"Reményeink szerint holnap kap egy kis szerepet, hétfõn kicsivel többet a tartalékokban, majd jövõ vasárnap a Blackpool ellen ismét. És még ott lesz Gary Neville búcsúmérkõzése is."

"Megvannak a lehetõségek, hogy javuljon erõnlétileg, ezért megadjuk neki az esélyt. Minden nap edz, legyõzte a vírust és már csak idõ kérdése, mikorra szerzi vissza erejét és sebességét. Mindent elkövet, hogy megfeleljen."

A Unitednek elég az egy pont a Blackburn ellen és Sir Alex pihenteti Edwint, ám nem veszi könnyedén a találkozót.

"A helyes utat kell választanunk az összecsapás során és a legerõsebb csapattal kiállni. Mindig nehéz mérkõzések ezek és a Blackburn harcol a bentmaradásért. Mindkét együttesre kemény mérkõzés vár, de a múlt vasárnap után bizakodóak vagyunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!