Scholes: A pillanat, amikor Ole elveszítheti türelmét De Geával szemben

David de Gea formája vizsgálat alá került az Everton elleni 3-3-as döntetlent követően.


A Manchester United legendája, Paul Scholes szerint voltak olyan pillanatok, amikor úgy gondolta, Ole Gunnar Solskjaer elveszítette türelmét kapusukkal, David de Geával szemben.

 

A spanyol hálóőr elkövetett pár hibát, ami sokba kerülhetett a United 3-3-ra végződő mérkőzésén az Everton ellen, de szolid teljesítménnyel pótolta azt a West Ham United és a West Bromwich Albion ellen.

 

Solskjaer Dean Hendersonnak adott lehetőséget a Real Sociedad elleni Európa-liga mérkőzésén csütörtökön, melyet kényelmesen 4-0-ra megnyert a csapat.

 

De Gea 5 alkalommal volt pályán a 6 Bajnokok Ligája csoportmérkőzésből, mielőtt a csapat kiesett volna az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába, ahol az új versenysorozatban Hendersonnak szavaztak bizalmat.

 

Bár Hendersont visszahívták, hogy vegye át De Geától az első számú kapus szerepét, a United menedzsere a manchesteri kispadon töltött ideje alatt mégis kitartott a spanyol hálóőr mellett.

 

Scholes szerint az egykori kiváló norvég támadó elvesztette türelmét De Geával szemben az Everton elleni 3-3-as döntetlen miatt és arról is beszélt, hogy Hendersonnak még idő kell ahhoz, hogy elnyerje a klub teljes bizalmát.

 

 

"Nagy csodálója vagyok Davidnak. Viszont az Everton elleni mérkőzésen David vétett pár hibát, így úgy gondoltam, megrendült Ole bizalma felé és megadhatta volna az esélyt inkább Hendersonnak, de nem tette" - nyilatkozta a volt United középpályás a BT Sportnak.

 

"Kitartott David de Gea mellett és ezt ő meghálálta a West Brom és a West Ham ellen nyújtott teljesítményével."

 

"Hendersonnak nem sok dolga volt ma este (a Real Sociedad ellen), nem sok lehetősége volt a bizonyításra. Volt egy védése az első félidőben, mikor igencsak szélre kapott lövést, de sikerült azt szögletre mentenie."

 

"Nem láttam őt túl gyakran játszani, de Ole tudja, hogy ő minőségi kapus. De vajon megadja-e neki a bizalmat, annak tudatában, hogy ebben a pillanatban jobban teljesít, mint David de Gea?"

 

"Nem hiszem, hogy meg fogja tenni, mert David az elkövetett hibái ellenére teljes bizalmat élvez."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!