Korai csapathírek a Sociedad elleni visszavágó előtt

Ole Gunnar Solskjaernak, a Manchester United menedzserének gondolatai már a csütörtöki Real Sociedad elleni Európa-liga visszavágó körül forognak.


A Vörös Ördögök vasárnap 3-1-es győzelemmel folytatták a bajnoki menetelést, amivel visszavették a képzeletbeli dobogó 2. fokát. Csütörtökön pedig a Real Sociedad ellen kell befejezzék, amit múlt héten elkezdtek. A cél a legjobb 16 csapat közé kerülni a második számú nemzetközi kupasorozatban, aminek eléréséhez a 4-0-s előny megfelelő alapot is ad.

 

A héten még egy rangadó is vár a United játékosaira, hiszen vasárnap Londonban játszanak rangadót a Chelsea ellen. Ettől függetlenül a norvég menedzser elmondása szerint nem kívánják félvállról venni a baszk csapat elleni mérkőzésüket.

 

Miután egy héten belül Amad Diallo és Shola Shoretire is bemutatkozhatott a felnőtt csapatban, felmerült a kérdés, hogy Ole vajon számít-e kezdőként a fiatal duóra a csütörtöki összecsapáson. A menedzser válasza elég egyértelmű volt: "Valószínűleg nem, nem vagyok benne biztos, hogy itt van az ideje, hogy ekkora terhet rakjunk a vállukra, de a keretben lesznek."

 

Donny van de Beek és Edinson Cavani is csatlakozott az elmúlt héten Paul Pogbához a sérültek között, de van remény arra vonatkozóan, hogy a héten visszatérhetnek, ha nem is a Sociedad ellen, de talán vasárnap a Stamford Bridge-en már igen.

 

"Donny és Edinson? Nem tudom" - vallotta be Ole. "Talán elérhetőek lesznek, de nem vagyok biztos benne."

 

 

A hétvégén a Real Sociedad kiheverte a csütörtöki 4-0-t és azonos eredménnyel legyőzte a spanyol bajnokságban az Alaves csapatát. A találkozón a United ellen is pályán lévő Alexander Isac mesterhármast szerzett, míg a vesztes fél oldalán pályára lépett a Unitedtől kölcsönkapott Facundo Pellistri is.

 

A csütörtöki meccsen a vendégek részéről biztos, hogy nem számíthat a Sociedad edzője Robin Le Normand játékára, aki a múltheti sárga lapja miatt eltiltását fogja tölteni a visszavágón.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!