Csapathírek a Sociedad meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált a Real Sociedad elleni Európa-liga visszavágót megelőzően.


A Vörös Ördögök a legjobb 32 közötti párharc Torinóban rendezett első felvonásán 4-0-s előnyre tettek szert és szeretnék biztosítani helyüket a második számú európai kupasorozat következő szakaszának pénteki sorsolásán.

 

Mivel vasárnap egy idegenbeli, Chelsea elleni rangadó vár a csapatra, így nem meglepő, hogy a baszk alakulat manchesteri látogatása kapcsán rotálásra számítanak Ole Gunnar Solskjaer részéről.

 

Viszont a csütörtökön, közép-európai idő szerint 21 órától az Old Traffordon rendezendő mérkőzésen valószínűleg még nem számíthat majd a norvég menedzser Paul Pogba, Scott McTominay, Donny van de Beek és Edinson Cavani játékára.

 

 

"Ők továbbra is hiányozni fognak" - mondta Ole a ManUtd.com-nak.

 

"Még nem kezdték meg az edzéseket, szóval még nem fognak készen állni. Paul már kint lehetett a füvön és megkezdte az újabb lépését a rehabilitációjában, de még nincsen olyan állapotban, hogy számolhassak vele a csapatban ezen a mérkőzésen."

 

"Többé-kevésbé ugyanabból a keretből válogathatok, akik a Newcastle elleni meccsre is a rendelkezésemre álltak."

 

"Hannibal sérülés miatt egy hónapra kidőlt. Amad és Shola azonban természetesen ismét számításba lesznek véve. Ott vannak a keretben, de azt nem fogom elárulni, hogy kezdeni fognak-e vagy sem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!