Csapathírek a Chelsea meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer felkészült csapatával a hétvégi, Chelsea elleni rangadóra.


A Vörös Ördögök 6 pont előnnyel várják a 26. forduló rangadóját a tabella 2. helyéről az 5. helyen tanyázó Chelsea ellen. Mivel az egyik csapat szeretné megőrizni, a másik pedig feljutni a Bajnokok Ligája indulást biztosító helyek valamelyikét, ez a találkozó kulcsfontosságú lehet számukra a szezon hátralévő részére nézve.

 

Legutóbbi bajnokijuk 0-0-s döntetlent hozott az Old Traffordon, a Chelsea részéről azóta pedig menedzserváltás is történt, ugyanis Thomas Tuchel váltotta Frank Lampardot a kispadon. A német menedzser érkezése pedig pozitív hatással volt a londoni csapat teljesítményére. És végül sikerült elindulniuk felfelé a bajnokságban és a BL-ben is legyőzték az Atletico Madrid csapatát hét közben.

 

Juan Mata kihagyta a Real Sociedad elleni találkozót és nem számíthat rá Solskjaer a Chelsea ellen sem. Scott McTominay, Donny van de Beek és Edinson Cavani játéka továbbra is kérdéses, Dan James pedig a Real Sociedad elleni visszavágón sérült meg. A spanyolok elleni találkozó végül 0-0-val zárult és 4-0-s összesítéssel továbbjutott a United a legjobb 16 közé, ahol majd az AC Milan csapatával fognak találkozni márciusban.

 

"Juan sajnos pár hétig nem lesz elérhető a csapat számára" - mondta a menedzser. "Reméljük, hogy Scott, Donny és Edinson elérhetőek lesznek vasárnap, de nem vagyok biztos benne. Paulnak is még szüksége lesz néhány hétre a visszatérésig."

 

 

Eric Bailly és Victor Lindelöf is jól teljesített a La Real elleni találkozón, melyen Maguire pihenhetett végre. Ole így akár 3 középső védőt is pályára küldhet a vasárnapi rangadón. Eric Bailly egyébként második alkalommal került be a hét Európa-liga csapatába.

 

"Mindketten nagyon jól játszottak" - magyarázta Ole. "Eric, Victor és Harry is nagyon jó védők, akikre támaszkodhatok. Axel pedig este a középpályán játszott. Az sem kizárt, hogy együtt lesznek majd a pályán."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!