Shaw: Hiányoznak az elveszített 2 pontok

Luke Shaw, a Manchester United védője úgy érzi, hogy csapata nem teremtett elég esélyt ahhoz, hogy megszerezzék mindhárom pontot a Chelsea otthonában.


A két csapat egy gól nélküli döntetlent játszott a Premier League aktuális fordulójában a Stamford Bridge-en, amely eredménynek a vonzata az, hogy nem csak a City került távolabb a tabellán, de a Leicester is közelebb került a Unitedhez.

 

Bár Luke örül, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a londoni találkozót, azonban úgy érzi, hogy meg lett volna a lehetőség megszerezni a győzelmet is Thomas Tuchel csapatával szemben.

 

"Úgy gondolom, hogy egyik fél védelme sem volt túl nagy nyomás alatt. Nem forgott egyik kapu sem túl nagy veszélyben" - mondta a meccs után a védő a klubmédiának. "Ma nyernünk kellett volna, mert egyre nagyobb a különbség a tabellán a Cityvel szemben. A mostani lendületünkre akartuk építeni a következő hetet a Crystal Palace és a Manchester City ellen. Azt hiszem, hogy két olyan pontot veszítettünk el, ami nagyon fog hiányozni."

 

 

Bár a Unitednek nem sikerült vasárnap megszerezni a győzelmet, de a döntetlen azt jelenti, hogy immár zsinórban 20 idegenbeli meccsen veretlen a csapat. Luke azonban inkább a trófeákra koncentrál.

 

"Igazából szerintem nem az számít, hogy hány mérkőzésen nem kapunk ki vendégként" - mondta. "Meg kell nyernünk a meccseinket, ha esélyesek szeretnénk lenni a bajnoki címre, illetve ha meg is akarjuk szerezni azt. Ha megnézzük a Cityt, ők elég hosszú ideje nyerik folyamatosan a mérkőzéseiket. Ha visszatekintünk pár hónappal korábbra, akkor azt mondtuk, hogy az a csapat, amely képes lesz ilyen teljesítményre lehet majd végül a bajnok. Ők megcsinálták, mi nem. Ebből tanulnunk kell. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés vége felé volt pár lehetőségünk, de nem tudtunk élni velük. Igazából egyik csapat sem tett meg mindent a győzelemért."

 

"Amióta új menedzserük van sokkal kevesebb gólt kapnak. Tudtuk nagyon jól, hogy nehéz lesz feltörni a védelmüket és gólt, vagy gólokat szerezni. Hittünk benne, hogy sikerülni fog, de talán nem tettünk eleget a cél elérése érdekében. Nem voltunk elég pontosak a befejezéseknél."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!