Csapathírek a Palace meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata szerda esti, Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzése előtt, köztük Edinson Cavani állapotáról is.


A Vörös Ördögök nem kisebb céllal vághatnak majd neki szerdán, magyar idő szerint 21:15-től a Roy Hodgson fiai elleni összecsapásnak, hogy tovább nyújtsák, jelenleg 20 mérkőzéses idegenbeli bajnoki veretlenségi sorozatukat.

 

A mérkőzés megrendezésének időpontját a manchesteriek április 21-i, Leicester City elleni FA-kupa negyeddöntője miatt kellett előrébb hozni.

 

Cavani a februári, West Brom elleni bajnoki döntetlen óta nem állhatott csapata rendelkezésére, de már újra edzésbe állt és abban lehet reménykedni, hogy időben megfelelő erőnléti állapotba tud kerülni ahhoz, hogy a Selhurst Parkban már számításba lehessen venni.

 

 

"Edi edzett ma reggel és remélhetőleg nem lesz semmilyen reakció a korábbi sérülése tekintetében" - kezdte Solskjaer a klubmédiának.

 

"Van néhány másik rúgást kapott játékosunk, akikre a Chelsea elleni meccs után és a szezon előrehaladása okán oda kell figyelnünk."

 

"Jók a kilátásaink. Ediben megvan a vágy illetve sikerre való éhség és természetesen minél előbb csatlakozni kíván a társakhoz, még ha csak a kispadról teheti is meg. Remélhetőleg holnap azt fogja nekem mondani, hogy nem volt semmilyen reakció a mai edzés után."

 

Paul Pogba, Juan Mata és Phil Jones továbbra is sérültek, de úgy tűnik, hogy más játékosok bevethetősége is kérdőjeles.

 

Jones az egész szezont a partvonalon túl töltötte, de a téli átigazolási szezont követően nevezésre került a Premier League küzdelmeire.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!