Csapathírek az AC Milan meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel érkezett a United játékosainak állapotáról az AC Milan elleni Európa-liga nyolcaddöntő előtti sajtótájékoztatóra.


Mivel Marcus Rashford sántikálva hagyta el a pályát a Manchester City elleni bajnokin, a meccset pedig Edinson Cavani teljesen kihagyta, így kétségek merültek fel, hogy a két támadó a csütörtöki Európa-liga nyolcaddöntőben elérhető lesz-e az AC Milan ellen.

 

Kiderült az is, hogy Luke Shaw és Anthony Martial kisebb problémával küzdött a városi rivális elleni múlt vasárnapi találkozó előtt, azonban tudták vállalni a játékot és, mint kiderült mindkettőjüknek fontos szerepe volt abban, hogy a United győzelmet tudott aratni a kékek ellen.

 

Solskjaer arról számolt be, hogy jelen álláspont szerint Rashford nem fog rendelkezésre állni az olaszok elleni első mérkőzésen.

 

 

"Nem hiszem, hogy holnap elérhető lesz" - mondta Ole. "Még mindig kezelést kap és nem is tudott ma részt venni az edzésen. Annak ellenére, hogy elég optimista vagyok úgy gondolom, hogy holnap nem lesz bevethető és lehet, hogy a hétvégén sem."

 

"A sérülése a City elleni mérkőzés közben jött ki, amikor hatalmasat sprintelt, hogy visszaérjen védekezni, ami megmutatja, hogy milyen játékos is ő és, hogy mennyire éhes a sikerre. Alázatos és megmutatja azt a szellemiséget, amiben dolgozunk, ott és akkor valószínűleg megérte azt tenni, amit tett, de hosszú távon nem jó, hogy esetleg mérkőzéseket kell kihagynia."

 

A későbbiek során a menedzser mégis azt mondta, hogy talán lehetséges, hogy Rashford képes lesz talpra állni, valamint Cavanival kapcsolatban is ugyanezt mondta, viszont kevésbé volt derűlátó a többi hiányzóval kapcsolatban.

 

"Nem vagyok biztos abban, hogy bárki is visszatérhet a hiányzók közül" - mondta Solskjaer. "David nem elérhető, ahogy Donny sem. Paul szintén nem áll készen. Talán Edinson igen, de ebben sem vagyok biztos. Mata sajnos szintén nem tud ott lenni. Marcus talán, de most inkább azt mondanám, hogy nem. A keret tehát majdnem ugyanaz, mint vasárnap, kivéve, hogy Marcust elveszítettük."

 

Az AC Milan csütörtöki kerete az alábbi:

 

A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tatarusanu; Calabria, Dalot, Gabbia, Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Tomori; Castillejo, Diaz, Kessie, Krunic, Meite, Saelemaekers, Tonali; Leao, Tonin.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!