Cavani növelné góljai számát az AC Milan ellen

Edinson Cavani többekkel együtt visszatérhet csütörtök este az AC Milan elleni Európa-liga visszavágón a San Siroban és tovább növelheti eddig megszerzett góljai számát a milánóiak ellen.


A United támadójának nem lenne ismeretlen helyszín a milánói stadion, hiszen olaszországi tartózkodása alatt több alkalommal is pályára lépett már a San Siroban az AC Milan és az Inter ellen is.

 

A Serie A-ban eltöltött 6 éve alatt az uruguayi támadó 12 alkalommal lépett pályára a Rossoneri ellen és 4 gólt szerzett. Legjobb teljesítményére a Napoli színeiben volt képes 2011 szeptemberében az AC Milan ellen, amikor is mesterhármast szerzett a milánói csapat ellen. Még Thiago Silva és Alessandro Nesta sem tudta megállítani a bomba formában lévő támadót abban a szezonban, aki végül minden sorozatot figyelembe véve 33 gólig jutott.

 

 

Cavani betalált a Palermo színeiben is az AC Milan ellen 3-1-re megnyert mérkőzésen 2008 novemberében. A milánói csapatban akkor olyan játékosok voltak a pályán, mint Ronaldinho, Maldini és Pirlo. A United csatára az olaszországi tartózkodása alatti 12 AC Milan elleni találkozóból 5 alkalommal győztesként hagyta el a pályát 3 döntetlen és 4 vereség mellett.

 

Edi sérülés miatt kihagyta a múlt heti találkozót az Old Traffordon, de remélhetőleg a visszavágóra felépül és tovább növelheti a Rossoneri ellen szerzett találatainak számát. A 34 éves játékos kedden már az edzésen is részt vett és jelenléte hatalmas lendületet adhat a United számára.

 

Nem csak Cavani az a United játékosai közül, aki tudja milyen gólt szerezni az AC Milan ellen, hiszen várhatóan Amad Diallo is ott lesz Olaszországban és, ha minden jól alakul, akkor Paul Pogba is, aki szintén tudja milyen érzés a Rossonerinek betalálni.

 

A francia középpályás a 2015/16-os szezonban szerzett győztes gólt a Juventus színeiben a milánóiak ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen, ahol az AC Milan jelenlegi támadója, Mario Mandzukic is betalált, szintén a Juve színeiben. Pogba a későbbiekben még a Coppa Italia döntőjében is pályára léphetett az AC Milan ellen, a találkozót pedig szintén a Juve nyerte Morata találatával. Pogba egyébként szintén a visszatérő játékosok között lehet a csütörtöki visszavágón.

 

A United jelenlegi keretéből még Sergio Romero, Alex Telles és Bruno Fernandes is lépett már pályára a Rossoneri ellen olaszországi tartózkodásuk során.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!