Egykori játékosok ízlelgetik a bajnoki címet

Korábbi United játékosok gratuláltak Sir Alex Fergusonnak és csapatának, amiért ismét az angol futball tetejére kerültek...


Gary Neville
"Csodálatos eredmény. Azt tettük, amit minden nagy csapat tesz, akkor is nyertük a meccseket, mikor nem játszottunk jól. Ma a Blackburn nagyon jó volt, de megszereztük azt a pontot, ami kellett nekünk. A játékosok megérdemlik, hogy bajnokok lettek az egész szezon alatt mutatott erõfeszítéseikért és azért a szintért, amit elértek."

Dwight Yorke
"Szavakkal nem lehet leírni Sir Alex eredményeit. Megtett mindent, látott már mindent, láthattuk az arcán, mennyit is jelent ez számára. Hihetetlen, hogyan képes erre folyamatosan és úgy tûnik, nem is akarja befejezni. Ma, a Blackburn elleni mérkõzés után látva az arcán az örömet, az ember azt hihetné, az elsõ címe volt ez."

Paddy Crerand
"Megelõzni a Liverpoolt, fantasztikus eredmény. Ki gondolta volna évekkel ezelõtt, hogy eléjük kerülhetünk - nem tûnt lehetségesnek. De ez csak megmutatta azt, mennyit fordult a világ, mióta Sir Alex nálunk van. A 19. bajnoki cím fantasztikus bravúr a Unitedtõl."

Andrew Cole
"Nagyszerû nap ez a United számára. Látni, amit a Fõnök kihozott a klubból az csodálatos, de õ nem fog itt megállni. Látom, ahogy még évek múlva is itt lesz és úgy vélem, a kövekezõ évek alatt is látunk néhányszor hasonló jeleneteket, mint a mai."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!