Hivatalos: A TeamViewer lesz a United új mezszponzora

A Manchester United a mai napon bejelentette, hogy öt éves fő mezszponzori megállapodást kötött a TeamViewer globális technológiai céggel. A partnerség a 2021/22-es szezon folyamán veszi kezdetét.


Az egyezség értelmében a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportcsapata lép Európa leggyorsabban fejlődő szoftvercégével partnerségre.

 

Az együttműködés ki kívánja használni a Manchester United páratlan világszintű népszerűségének erejét annak érdekében, hogy bemutassa a TeamViewer abbeli egyedi képességeit, hogy miként képesek átalakítani a világ munkamódszereit és interakcióit. A következő szezon kezdetétől a sportág egyik legikonikusabb mezén a nevükkel a TeamViewer növelni tudja majd a munkahelyi és a mindennapi élet megkönnyítésére szolgáló technológiájának ismertségét.

 

A kooperációban a Manchester United és világ szinten 1.1 milliárd fős szurkoló- és követőtábora számára izgalmas és új technológiák kerülnek majd bemutatásra, kihasználva ezzel a TeamViewer távoli hozzáféréssel kapcsolatos szolgáltatásait. A TeamViewer segítségével a Manchester United az úttörő AR (kiterjesztett valóság) és távoli hozzáférés megoldásokon keresztül képes lesz közelebb hozni a szurkolókat szeretett csapatukhoz és az Álmok Színházához.

 

A német székhelyű TeamViewer több, mint 2.5 milliárd eszközre van telepítve, közel 600 ezer előfizetővel rendelkezik és szinte a világ összes országában működik. A vállalat ambíciója, hogy még jobban megismertesse az embereket és vállalkozásokat összekötő technológiáját, digitális fejlődést biztosítson mindenki számára, amely illeszkedik egy olyan futball klub imázsához, amely kultúrákon és kontinenseken átívelő globális szurkolói közösséget fog össze.

 

 

Richard Arnold, a Manchester United ügyvezető igazgatója:

"Borzasztóan büszkék vagyunk, hogy partnerségre léphetünk az egyik legizgalmasabb és legdinamikusabban fejlődő globális szoftver céggel. A kapcsolattartás és az együttműködés még soha nem volt ennyire fontos a világban, mint manapság, így az 1.1 milliárd fős szurkolói és követői bázisunkkal is. Már várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a TeamViewerrel annak érdekében, hogy életre kelthessük az emberek és a vállalkozások okos összekötésével kapcsolatos víziónkat."

 

Oliver Steil, a TeamViewer vezérigazgatója:

"Nagyon izgatottak vagyunk emiatt a partnerség miatt, amely szignifikánsan erősíteni fogja a márkánk pozicionálását és segíteni fog minket, hogy világszerte minden fogyasztói szegmens számára teljes körű megoldási portfóliót tudjunk nyújtani a piacon. A Manchester United és a TeamViewer összefogásával két nyerő csapat egyesítette erejét: együtt a United Teamként új szintre emelhetjük a legendás Álmok Színháza szurkolói élményét. Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy a Manchester United minket választott partneréül a megkezdett technológiai útjának folytatására."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!