Vörös Ördögök a válogatottban

Bár a Manchester United számára most pihenő van, de a United játékosainak többsége mégsem pihenhet, mivel a válogatott szünetben hazájukat fogják képviselni több mérkőzésen is.


A Leicester elleni FA-kupa kiesést követően a klubcsapatok kicsit háttérbe vonulnak és megkezdődnek a világbajnoki selejtezők, az Afrika Nemzetek Kupája, valamint az U21-es EB is, valamint különböző barátságos mérkőzések is lesznek.

 

Nézzük, hogy kik és milyen találkozókon lesznek érintettek az előttünk álló egy hétben:

 

 

SZERDA

 

Elkezdődnek a jövő évi katari világbajnokságra a selejtezők az európai kontinensen. Donny van de Beek Hollandiával a törökök elleni mérkőzésen vesz részt, míg a francia duó, Paul Pogba és Anthony Martial Ukrajna ellen léphet pályára a D csoport nyitómérkőzésén.

 

Daniel James és Dylan Levitt, aki jelenleg kölcsönben szerepel az NK Istra csapatában Belgium ellen léphet pályára Walesben. Bruno Fernandes pedig portugál színekben fogadja Azerbajdzsánt Torinóban, a Juve stadionjában.

 

 

CSÜTÖRTÖK

 

Anglia San Marinót fogadja a Wembleyben világbajnoki selejtezőn, mely találkozón 5 Vörös Ördög is szerepet kaphat, ugyanis Luke Shaw, Harry Maguire, Dean Henderson, Marcus Rashford és Jesse Lingard is meghívót kapott Gareth Southgate csapatába.

 

Mason Greenwood az U21-es válogatottal tart azok Svájc elleni Európa-bajnoki mérkőzésére, míg David de Gea a spanyolokkal Görögország ellen játszhat, McTominay pedig a skót válogatottal Ausztria ellen lehet ott a nemzeti csapatban. Victor Lindelöf pedig Svédország képviseletében Grúzia ellen kezdheti meg a nemzetközi szereplést.

 

 

PÉNTEK

 

A pénteki világbajnoki selejtezőkön nem lesznek Vörös Ördögök, azonban az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében Amad Diallo ott lehet Elefántcsontpart színeiben Eric Bailly társaságában a Niger elleni selejtezőn.

 

 

SZOMBAT

 

A szombati selejtezőkön Donny van de Beek Hollandiával Lettországot fogadja, Bruno Fernandes pedig Szerbiába utazik a portugál nemzeti csapattal világbajnoki selejtezőre, míg James és Levitt barátságos meccset játszhat a walesiekkel Mexikó ellen.

 

 

VASÁRNAP

 

Az angolok Albániával játszanak idegenben VB selejtezőt, az angol U21-es csapat pedig Portugáliával mérkőzik meg Eb találkozón. A portugál U21-es csapatban ott lehet a jelenleg kölcsönben szereplő Diogo Dalot is.

 

Pogba és Martial Kazahsztán ellen vehet részt szintén világbajnoki selejtezőn, míg Scott McTominay Izraelben léphet pályára. Svédország Koszovóban, Spanyolország pedig Grúziában fog vendégeskedni szintén VB selejtezőn.

 

Fentiek mellett érdemes megemlíteni, hogy szombaton a Casey Stoney által irányított női csapat először lép pályára az Old Traffordon, a találkozón pedig a West Ham női csapatát fogják fogadni.

 

Vasárnap lesz a két éves évfordulója annak, hogy Ole Gunnar Solskjaert kinevezték véglegesen a csapat menedzserének.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!