Ole nyilatkozata az átigazolásokkal kapcsolatban

Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, hogy a Manchester United megfelelő módon fogja folytatni az átigazolási és toborzási politikáját.


A nyári átigazolási időszak még odébb van, ám a spekulációk már elkezdődtek, és biztos, hogy a következő hetekben, hónapokban egyre több pletykával fogunk találkozni.

 

A Vörös Ördögök kétségkívül számos játékossal állnak kapcsolatban, ám a norvég menedzser reméli, hogy az igazi céljai csak akkor fognak kiderülni, amikor hivatalosan is bejelentik az új szerzeményeket.

 

"Természetesen nem fogok nyilatkozni arról, hogy kik után érdeklődünk, kiknek a leigazolására van lehetőségünk" - hangsúlyozta Solskjaer a Brighton elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján. "A világon kialakult helyzet nem könnyíti meg senki dolgát, de minden el fog dőlni szépen csendben a tárgyalóasztalok mögött. Számos helyen találkozhatunk minden nap pletykákkal és nem tudhatjuk a média részéről, hogy mely hírek megbízhatóak és melyek nem."

 

"Remélhetőleg az átigazolási időszakban olyan játékosokkal fogok itt ülni, akikkel senki nem boronált össze minket, vagy akikről senki nem gondolta, hogy megpróbáljuk leigazolni. Folyamatos a munka a játékosmegfigyelések területén és hiszek abban, hogy a számunkra megfelelő játékosokat meg is fogjuk találni."

 

 

Amikor a következő szezonbeli tervekről kérdezték, a menedzser nem volt hajlandó túl sokat elárulni.

 

"Természetesen van egy tervünk a következő szezont illetően. Egy olyan terv, ami reményeink szerint be fog következni. Van még két hónapunk ebből a szezonból, ami hosszú idő, változhatnak is a dolgok. Nyilván van pár játékos, akiknek a jövője még nem dőlt el, függetlenül attól, hogy van-e az adott játékosnak szerződése, vagy lejár. De van egy bizonyos képünk arról, hogy miként fog kinézni a csapat augusztusban, amikor elkezdődik a következő szezon."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 30. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!