Csapathírek a Granada meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált a Granada csütörtöki vendégjátékát megelőzően.


A Vörös Ördögök Marcus Rashford és Bruno Fernandes Spanyolországban szerzett góljainak köszönhetően 2-0-s előnyből várhatják az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóját.

 

Miután az első felvonás során sárga lapos figyelmeztetésben részesültek, így három játékos - Harry Maguire, Luke Shaw és Scott McTominay - sem léphet majd pályára eltiltás miatt.

 

"Az soha nem pozitív dolog, ha nem állhat rendelkezésre az összes játékos" - kezdte Ole.

 

"De nekünk vannak bevetésre kész játékosaink, akik át fogják venni a hiányzók helyét a csapatban. A negyeddöntők után eltörlik a sárga lapokat, így abban reménykedtünk, hogy sikerül addig megúsznunk, de a játékvezető is elég könnyű síppal fújta be a legtöbb sárga lapunkat. Viszont készen állunk arra, hogy ezt a helyzetet kezelni tudjuk."

 

"Biztosra kell mennünk a továbbjutást illetően. Én mindig győzelemre esélyes csapatot állítok össze. Lesz néhány változtatás a kezdőnkben; néhány kényszerűségből, néhány pedig rotációs szándékkal."

 

A klubmédiának adott interjú során Solskjaer egyenként is kitért játékosai bevethetőségére.

 

 

Daniel James egészséges, annak ellenére, hogy kihagyni kényszerült a Tottenham Hotspur elleni győzelmet, Marcus Rashford viszont nem vett részt a szerdai edzésen, így emiatt kérdéses a pályára lépése a holnapi összecsapáson.

 

Eric Bailly már visszatérhetett Manchesterbe, azonban még nem állhat rendelkezésre, Juan Mata viszont jó edzésmunkát végez és készen áll, hogy honfitársai ellen bizonyítson a második számú európai kupasorozatban.

 

A mérkőzésre készülő keretbe bekerült a tartalékok közül a fiatal védő, Will Fish.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!