Ferguson elhallgattatná a kritikusokat

Sir Alex Ferguson úgy véli, egy Barcelona felett aratott gyõzelem minden vitát eloszlatna a Manchester United idei szereplését illetõen.


A Vörös Ördögök megszerezték a szükséges pontot a Blackburn ellen szombaton, így matematikailag is bebiztosították 19. bajnoki címüket. Még mindig maradtak azonban kételkedõk, akiket nem gyõzött meg az 1-1-es döntetlen az Ewood Parkban, és a menedzser most az õ kritikáikra szeretne válaszolni a spanyol óriás legyõzésével a Bajnokok Ligája döntõjében.


„A Barcelona legyõzése a csapat körüli viták végét jelentené” – mondta Ferguson.


„Tudom, hogy egy nagyszerû csapat ellen fogunk játszani, de õk sem hiszem, hogy nagyvonalúan kezelnék a mérkõzést. Képesek vagyunk jó eredményt elérni.”

 


A skót mester arról is beszélt, hogy szerinte az áprilisi West Ham elleni mérkõzés volt a bajnokság fordulópontja, ahol a United 2 gólos hátrányból fordította meg a mérkõzést Wayne Rooney mesterhármasával és Javier Hernandez góljával.


„Hogy melyik mérkõzés volt a szezon fordulópontja? A West Ham elleni.”


„2 gólos hátrányban voltunk a félidõben, úgyhogy sokan már csak a csodában bíztak, köztük én is.”

 

A menedzser emellett hozzátette, hogy a bajnokság idei megnyerése nem jelenti azt, hogy a csapata elkényelmesedhet a jövõre.


„A következõ szezonban sem kapcsolhatunk visszább azért, mert idén megnyertük a bajnoki címet. A klub ambíciói nem csökkentek semennyit, és a Manchester United menedzserének a felelõssége, hogy ezeket újra megvalósítsa.”


„Az a nagyszerû bennünk, hogy mindig elfogadjuk a kihívást, nem számít, hogy honnan jön. Az a feladatunk, hogy még jobbá váljunk, és jövõre meg is próbáljuk elérni ezt a célt.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!