Solskjaer reakciója a Burnley legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaernak nagy öröme származik a Manchester United kései feltámadásaiból, miután a Vörös Ördögök a Burnley 3-1-es legyőzésével újabb győzelmet harcoltak ki az Old Traffordon.


Kései, kései show-k

"Javultunk és fejlődtünk a mérkőzések megnyerésében a lefújáshoz közeledve. A magunk mögött hagyott mérkőzéseknek köszönhetően az erőnléti állapotunk olyan szinten áll, hogy a fiúk képesek 90 percen keresztül hajtani és minél fittebb vagy, ezt annál nagyobb elánnal tudod megtenni. Én mindig ezt mondtam. Minél keményebben edzel és játszol, annál inkább készen állsz."

 

"Nagy örömömre szolgál, hogy képesek vagyunk az ilyen mérkőzéseket megnyerni, mert az előző szezonban ez nem sikerült. Idén viszont többször is, ez pedig az edzőpályán elvégzett munkának és a játékosok hozzáállásának köszönhető."

 

Felkészülési szezon a viszonyítási alap

"A mérkőzésekhez szükséges erőnléti állapotunkat az eddig lejátszott összecsapások során szereztük meg, de azt gondolom, hogy a 2019-es, két évvel ezelőtti felkészülési időszak a viszonyítási alap."

 

"Ez volt a jel a fiúknak arra, hogy így fogunk játszani, így fogjuk felépíteni a játékunkat. Az intenzitáson még kell javítanunk, ahogyan az erőnlétünkön is, de ha megnézzük az elmúlt két év statisztikáit, akkor látható, hogy ebben nagyot léptünk előre."

 

"Természetesen az önbizalom az eredményekkel és azzal a hittel jár együtt, hogy képesek vagyunk erre. Ebben a szezonban már számtalanszor sikerült ezt megtennünk és a mérkőzés végén a győzelmet is megszereznünk. Példa erre a Southampton meccs. Az a legjobb példa erre, miután két gólos hátrányból tudtunk talpra állni és az utolsó percben megszerezni a győztes gólt."

 

 

Mesterlövész Mason

"Ő egy nagyszerű gólszerző, mi ezt tudjuk. Azt gondoltam, hogy a Tottenham ellen szerzett gólja megmutatta, hogy dolgozik a játékán, mert képes kívülről-belülre és belülről-kívülre szlalomozni és utána gólt szerezni. Akkor kívülre húzás után szerezte. Ma pedig befelé húzás után volt eredményes. Rémálom lehet ellene védekezni, mert kiszámíthatatlan, hogy merre fog mozogni, jobbra vagy balra. Nagyon örülök neki, mert rengeteg munkát fektetett az edzőpályán ebbe."

 

Résen kell lenni

"Legalább ők (Man City) nem emelhetik még a magasba a trófeát. Nekünk továbbra is nyernünk kell a meccseinket, aztán meglátjuk, hogy ők mit tesznek."

 

Hétközi szünet

"Ez nagyon fura. A Project Restart óta ez az első ilyen alkalom. Furcsa érzés. Természetesen egy picit szusszanunk, aztán újra készen fogunk állni a folytatásra. Szükségünk lesz rá, mert a Leeds ellen fogunk játszani, az pedig fizikális erőpróba is lesz számunkra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!