Smalling ismét az Old Traffordon

Régi ismerős látogat Manchesterbe.


A United egykori labdarúgója, Chris Smalling 9 mérkőzéses kényszerszünetet követően a hétvégi, Cagliari elleni vesztes mérkőzésen tért vissza.

 

Paulo Fonseca 11-ében közel 60 percnyi játékot kapott, az Európa-liga elődöntőjében pedig valószínűleg újra ott lesz a kezdőcsapatban.

 

A csalódást keltő vereség ellenére Fonseca dicsérő szavakkal illette a középső védőt:

"Nagyon jól teljesített. Fontos volt, hogy Chris legalább egy félidőt pályán töltsön, és úgy gondolom, pozitív benyomást keltett. Megvan rá az esély, hogy a Manchester United ellen is ott legyen."

 

"Sajnos nem tudtunk minden felépült játékosnak lehetőséget adni, de most az volt a legfontosabb, hogy legyen néhány perc Chris és Leonardo Spinazzola lábában."

 

 

Az idei szezonban nagy várakozások előtt állt a tavaly kölcsönben remekelő bekk, azonban sérülései miatt mindössze 18 tétmeccsen szerepelt.

 

A Fulhamtől érkezett Smalling 10 évet töltött a Vörös Ördögök kötelékében, mielőtt az előző idényben végleg áttette székhelyét az olasz fővárosba. Manchesteri pályafutása során 9 trófeát nyert, és több mint 300 fellépésen 18 gól fűződik a nevéhez.

 

A két együttes csütörtökön találkozik az Álmok Színházában, majd május 6-án a Stadio Olimpico gyepén csapnak össze ismét.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!