Kölcsönlesen: Nicky Ajose

Ajose Buryben eltöltött idõszaka remek tapasztalat volt a játékos számára, hiszen erõsen kivette a részét szülõvárosának csapata League One-ba való feljutásából.


Nicky Ajose

 

Bury

 

Liga szereplések/csereként: 22 (6)

 

Gólok: 12

 

A 19 éves tehetség elõzõ év szeptemberében ment a Buryhez és eredetileg úgy volt, hogy csak egy hónapot tölt ott, de meghosszabbította a Gigg Lane-en töltött idõszakát térdsérülése után és mindenki elvárásait felülmúlta.

 

A tartalékok edzõje Warren Joyce értékelte pár mondatban az angol csatártehetség kölcsönben töltött remek idõszakát.

 

„Ajose nagyon jó szezont tudhat maga mögött. Ez egy elképesztõen értékes tapasztalat számára. Álomszerûen kezdett a Burynél, hiszen sok gólt lõtt és habár megsérült, sok nagyobb csapat érdeklõdését is felkeltette. Nicky viszont Burybe valósi, így ott szeretett volna maradni és a szülõvárosának segíteni a feljutásban”- kezdte a tréner.

 

 

„Megtapasztalni azt, hogy a góljaiddal segítesz egy csapatnak a létrán való feljebbkerülésben igazán remek. Sok játékos úgy játszik a karrierje során, hogy nem is tudja milyen érzés ez, így ezzel Nicky sokkal érettebb és jobb játékos lett.”

 

„Egy olyan öltözõben lenni napról-napra, ahol jó profi játékosok és sikerre éhes fiatalok vannak nagyon inspiráló egy Ajose típusú játékosnak. A Buryben remek játékosok játszanak. Vegyük akár Schumacher-t, Sodje-t vagy Lowe-ot. Az, hogy ezekkel a csapattársakkal játszott minden héten remek lehetõség volt számára, hogy megfigyelje milyen is igazi profi futballistának lenni.”

 

„Néha nagyobb szerencséjük van a játékosoknak és jobb csapatokhoz kerülhetnek, de az, hogy Nicky ilyen elhivatott emberekkel volt körülvéve remek példát statuált neki.”

 

„Nagyon sok dolgot láthatott és tapasztalhatott meg a szezon során, így biztos vagyok benne, hogy hasznos idõszakot töltött a Buryben.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!