Csapathírek a Liverpool meccs előtt

A Manchester United menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert csapata állapotáról kérdezték az ősi rivális Liverpool elleni vasárnapi szuperrangadót megelőzően.


A Vörös Ördögök, akik a bajnokságban jelenleg második helyen állnak és egyre közelebb állnak ahhoz, hogy biztosítsák részvételüket a Bajnokok Ligája 2021/22-es szezonjában, az AS Roma csütörtöki, meggyőző fölénnyel történt 6-2-es legyőzését követően várhatják a mérkőzést.

 

Ismételten nem telik el majd sok idő két összecsapás között, ugyanis a Mersey-partiakat már vasárnap este fél 6-tól fogadják majd az Old Traffordon.

 

Azonban Ole-nak jó hírei vannak sérülésfronton az előtt a mérkőzés előtt, amelyen ha pozitív eredmény születik, akkor már biztossá válik, hogy három szezon után először a liverpooliak előtt végeznek a bajnoki tabellán.

 

"Nem, nem tűnik úgy, hogy bármilyen súlyosabb sérültünk lenne a legutóbbi mérkőzésről" - kezdte Solskjaer a klubmédiának.

 

"Természetesen a mérkőzés utáni első reggel fáradt az ember. A második napon lehet érezni azt, ha bármilyen hatása van a testre a történteknek - karrierem végén már szükségem volt néhány napra az olyan meccsek után, mint amilyen a Roma elleni volt!"

 

 

Ennek értelmében úgy tűnik, hogy vasárnap csak a hosszabb távra kidőlt Anthony Martial és Phil Jones nem lesz bevethető állapotban, így a norvég menedzser számos opció közül válogathat Jürgen Klopp fiaival szemben.

 

Dean Henderson és Daniel James pihentek a Roma elleni meccsen azt követően, hogy a Leeds elleni 0-0-s döntetlen alkalmával a pályán voltak, míg Mason Greenwood csak negyedórát töltött csereként a pályán. Az olyanok, mint Alex Telles, Eric Bailly és Donny van de Beek szintén bevethetőek, Solskjaer pedig elmondta, hogy csapatát az alapján fogja összeállítani, hogy ki mennyire friss.

 

"Nem gondolom, hogy bármelyik mérkőzésen bármit biztosra lehetne venni. Vasárnap reggelig várnunk kell azt illetően, hogy a játékosok milyen állapotban vannak" - tette hozzá.

 

"A csütörtök esti egy nagyon intenzív mérkőzés volt és meg kell néznünk, hogy ki igazán friss és van megfelelő erőnléti állapotban ahhoz, hogy játszhasson a Liverpool ellen, mert egy kieséses rendszerű sorozatban semmit sem lehet biztosra venni, még ha négy gólos előnyből is várod egy elődöntő visszavágóját."

 

"A teljesítmény kiváló volt, de mindenki láthatta, hogy két helyzetük volt, amelyekből két gólt szereztek. Ha túlzottan sok helyzetet dolgoznának ki Rómában, akkor nem hozhatjuk hasonló helyzetbe magunkat."

 

"Erős csapatot fogunk összeállítani akkorra [a visszavágóra], vasárnap reggel pedig döntést kell hoznunk a Liverpool elleni csapatról, mert nagyon nehéz meccsünk volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!