Stekelenburg: Nincs United ajánlat

A holland kapus fontolgatja, marad az Ajaxnál.


Maarten Stekelenburg megerõsítette, fontolgatja, hogy elfogadja a fantasztikus ajánlatot és marad az Ajaxnál, de elmondta, õrült lenne, ha nem akarna a Manchester Unitedben játszani.

A holland válogatott kapusát a szezon végén visszavonuló United hálóõr, Edwin van der Sar lehetséges utódjának tartják.

Egyes hírek szerint az Atletico Madrid fiatal kapusa, David De Gea a legnagyobb esélyes, de állítólag Van der Sar a honfitársát ajánlja a United számára.

Stekeleburg - akit a Schalke csapatával is hírbe hoztak, mint a Bayern Münchenbe távózó Manuel Neuer pótlása - a hétvégén bajnoki címet nyert az Ajax csapatával.

 


Kapott is egy hosszabbítási ajánlatot az amszterdami csapattól, de elismeri, nagyon csábítaná a lehetõség, hogy a Premier Leagueben szereplõ Unitedben játszhasson.

"Kaptam egy fantasztikus ajánlatot az Ajaxtól, amit még meg kell fontolnom" - mondta Stekelenburg az NUsport magazinnak.

"Senki más nem lépett. Talán mert sérült voltam."

De hozzátette: "Aki nem akar a Manchester Unitedben játszani, az elmebeteg."

A kapusnak egy év van vissza a szerzõdésébõl és nem kapkodja el a dolgokat, szeretné megvárni, milyen más ajánlatokat kap még.

 "Látni akartam, hogy alakulnak a dolgok. Semmi nem történt, így beszélni fogok az Ajax-szal. Fantasztikus idõt töltöttem itt és tisztelem az egész stábot."

"Mindig nagyon jól kezeltek itt. Kaptam egy nagyszerû ajánlatot és újból tárgyalni akarnak velem. De még lehet jön bármi más is az utamba..."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!