Megvan a Liverpool meccs új időpontja

Bejelentésre került a Manchester United májusi Premier League menetrendje, így megerősítésre kerültek a 2020/21-es szezon utolsó mérkőzéseinek időpontjai - köztük az elhalasztott Liverpool elleni bajnokié is.


Azt már korábban tudták a Vörös Ördögök, hogy az Aston Villa és a Wolverhampton Wanderers elleni idegenbeli mérkőzésekre pontosan mikor kerül sor, így Ole Gunnar Solskjaer tanítványait legközelebb most vasárnap, a Villa Parkban láthatjuk majd fellépni, magyar idő szerint 15:05-től az Aston Villa vendégeként.

 

Eközben már az is tisztázásra került korábban, hogy az utolsó fordulóban, a Molineux-ben május 23-án, magyar idő szerint 17 órától kerül majd sor a Wolves elleni bajnokira. A szezon utolsó játéknapján minden mérkőzést egy időben rendeznek majd.

 

Mindazonáltal a United három hazai mérkőzésének, a Leicester City, a Liverpool és a Fulham ellen, időpontja módosult, miután az első kettő meccset érintette a vasárnapi halasztás.

 

 

Az ősi rivális Liverpool elleni rangadót május 13-án, csütörtökön, magyar idő szerint 21.15-től rendezik majd.

 

Az új menetrend értelmében a Leicester vendégjátékára - amely a Rókák FA-kupabeli szereplése miatt már amúgy is megváltozott időpontban került volna megrendezésre - 24 órával korábban, május 11-én kedden, 19 órától kerül sor.

 

A Premier League szezonjának utolsó előtti fordulójában - az utolsó Old Traffordon játszott bajnokin - a Fulhammel küzd majd meg a norvég menedzser alakulata május 18-án, kedden 19 órától.

 

A londoniak elleni meccs időpontjának fixálódásával megnyílt annak a lehetősége is, hogy limitált létszámban, de szurkolók is jelen legyenek az Old Traffordon, amennyiben a brit kormány elképzelései a terveknek megfelelően haladnak a koronavírus világjárvánnyal kapcsolatos feloldásokkal kapcsolatban.

 

A UNITED MÁJUSI BAJNOKI MENETRENDJE:

május 9.: Aston Villa (I) - 15:05
május 11.: Leicester (H) - 19:00
május 13.: Liverpool (H) - 21:15
május 18.: Fulham (H) - 19:00
május 23.: Wolves (I) - 17:00


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!