Nem várható Fergie visszavonulása

Nani szerint menedzsere még mindig kiéhezett, hogy trófeákat nyerjen.


A Manchester United szélsõje, Nani nem számít arra, hogy Sir Alex Ferguson visszavonul a közeljövõben.

Ferguson az elõzõ hétvégén vezette csapatát 19. bajnoki címéhez és most a Barcelona elleni leszámolásra készül a május 28-án, Londonban megrendezésre kerülõ Bajnokok Ligája döntõjében.

Egyes spekulációk szerint a 69 éves menedzser amennyiben megnyerné harmadik BL serlegét Pep Guardiola csapata ellen, visszavonulna hamarosan.

 


De Nani nem számít arra, hogy Sir Alex nyugdíjba vonul. 2002-ben is meggondolta magát a menedzser és elmondta, addig semmiképp nem fejezi be a munkát, amíg érzi magában azt, hogy trófeákat akar nyerni.

"Még mindig nagyon jó a munkájában. Nagyon magabiztosnak hat, nagyon jól érzi magát" - mondta Nani Londonban, az új Adidas Predator cipõt bemutató rendezvényen.

"Kijár az edzõ pályára, megnézi az edzéseket és beszáll õ is. Marad, mert szereti a futballt és szeret trófeákat nyerni."

A portugál válogatott jatékos elismeri, nagy hatással volt pályafutására a menedzser, mióta 2007-ben a Sporting csapatától az Old Traffordra került.

"Nagyon fontos személy számomra, mindenki tudja. Ma is azt mondom, Manchesterbe érkezésem óta a legfontosabb személy a karrierem szempontjából, mert a segítségével tanultam rengeteget és váltam futballistává."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!