Mikor kezdődik az átigazolási időszak

A 2020/21-es szezon a végéhez közeledik, ilyenkor pedig a szurkolók már kicsit a nyári átigazolási időszak felé kezdenek kacsintgatni.


Ahogy minden évben, már most is rengeteg játékossal hozták hírbe a Manchester United csapatát. A különböző híresztelések alapján nagyjából minden pozícióra lenne kiszemelt érkező játékos, akik jelenleg még aktuális klubjuk színeiben most fejezik be a bajnokságukat.

 

Természetesen a fél világot nem, de várhatóan néhány aláírás rákerül azért majd a szaggatott vonalra a nyár folyamán.

 

A 2021-es átigazolás ablak június 9-én nyílik, két nappal az Európa-bajnokság kezdete előtt, melyet a Törökország - Olaszország találkozó nyit majd meg. A záróra augusztus 31-én, magyar idő szerint éjfélkor jön el. A Premier League következő szezonja pedig augusztus 14-én startol.

 

Mi továbbra is szállítani fogjuk a legfrissebb híreket és elsők között számolunk majd be a hivatalos bejelentésekről a nyár folyamán.

 

Kezdjük egy kis nosztalgiával az átigazolási körképet. Legutóbb Amad Diallo érkezett januárban az Atalantától, előtte pedig nyáron Alex Telles, Donny van de Beek, Facundo Pellistri és Edinson Cavani hivatalos érkezéséről számolhattunk be nektek.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!