Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer frissíteni fog csapatán a Liverpool csütörtöki vendégjátékára, így visszatérhetnek azok a játékosok, akik a Leicester City ellen pihentek.


A norvég menedzser 10 helyen változtatott kezdőcsapatán a Rókák ellen 2-1-re elveszített bajnokin és csak Mason Greenwood maradt hírmondónak a Villa elleni csapatból. Bár ez azt sejtetné, hogy a kirobbanó formának örvendő csatár a kispadon kezd majd az ősi rivális elleni összecsapáson, Ole szerint valamilyen szerephez biztosan jutni fog Jürgen Klopp legénysége ellen, akiknek idén gólt is lőtt az FA-kupában.

 

Harry Maguire továbbra sincs bevethető állapotban és várhatóan kihagyni kényszerül a bajnoki szezon hátralévő mérkőzéseit, azt illetően azonban még van remény, hogy a Villarreal elleni Európa-liga döntőben ott lehet majd május 26-án Gdanskban.

 

A menedzser elmondása szerint a csapatkapitány Aston Villa ellen elszenvedett bokasérülése súlyos, emiatt a középhátvédnek egy lábvédőt kellett hordania, amikor a lelátóról nézte tegnap egykori csapata, a Leicester City elleni találkozót.

 

"A jó hír, hogy nem történt törés" - kezdte.

 

"Nem tört el a csontja, de természetesen egy szalagsérülés is nagyon súlyos tud lenni. Ha nagyon pozitív vagyok, akkor reménykedhetek abban, hogy a döntőre készen fog állni. Nem hiszem, hogy a bajnokságban játszani fog a szezon vége előtt. Minden tőlünk telhetőt megteszünk majd azért, hogy a fináléban ott lehessen velünk."

 

"Mindig meg kell próbálni hosszú távon gondolkodni egy játékost illetően. Ha egészséges, akkor játszani fog nálunk, ha nem, akkor pedig nem. Ahogy említettem, abban reménykedünk, hogy játékra készen fog állni. Ha nálunk hadra fogható lesz, akkor valószínűleg az Európa-bajnokságon is. Norvégia nem lesz ott az Európa-bajnokságon, így engem nem igazán érdekel [az Eb]."

 

 

A szélső, Daniel James játéka kérdéses, míg Anthony Martial továbbra is a rehabilitáció útját járja.

 

"Természetesen lesznek változások, de a ma este játszók közül többen nagyon jól teljesítettek, szóval ők is számításba vehetőek lesznek" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Most minden arról szól, hogy miként sikerül menedzselni a keretet, önbizalmat építeni és biztosra menni azt illetően, hogy elegendő pontot gyűjtsünk a második hely bebiztosításához, majd önbizalommal telve készülhessünk a döntőre."

 

Dean Henderson, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred és Paul Pogba sem lépett pályára kedden, szóval remélhetőleg készek lesznek arra, hogy a kezdő sípszótól a pályán legyenek a Pool ellen.

 

Bruno Fernandes, Edinson Cavani és Marcus Rashford csereként álltak be a második félidőben, de mindhárman rendelkezésre állhatnak ahhoz, hogy a hosszú út bejárását követően a Vörös Ördögök bebiztosítsák bajnoki ezüstérmüket és végérvényesen elüssék attól a Liverpoolt, hogy a következő idényben a Bajnokok Ligájában szerepelhessenek.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!