Solskjaer Mata jövőjéről

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint folynak a megbeszélések Juan Mata és a Manchester United között a középpályás jövőjéről.


A spanyol középpályás az egyik legrégebb óta a Unitednél lévő játékos a jelenlegi keretből, hiszen még 2014 januárjában érkezett a Chelsea csapatából. Mata szerződése hamarosan lejár, ám a klubnak lehetősége van egy évvel meghosszabbítani a 33 éves játékos kontraktusát.

 

Mata remekül kezdte a szezont és bezsebelte a hónap játékosának járó elismerést is szeptemberben, azóta viszont jóval kevesebb játéklehetőséghez jutott. Összesen 16 alkalommal lépett csupán pályára. Ebből pedig 7 alkalommal csereként.

 

A United norvég menedzsere elismerte, hogy nagyon nehéz egyesek számára megadni a szükséges játékidőt és elárulta, hogy most Juannak kell mérlegelnie és döntést hoznia a jövőjével kapcsolatban.

 

 

"Beszélgettünk már Juannal erről és hamarosan újra leülünk tárgyalni" - árulta el Solskjaer a Fulham elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatóján. "Nem játszott annyit, amennyit szeretett volna és hamarosan döntést kell hoznunk közösen a jövőjével kapcsolatban."

 

"A saját kezében van a jövője, de amit biztos elmondhatok, hogy nagyszerűen szolgálta mindig is a klubot. Ahogy már többször is mondtam, nagyon nehéz számomra, amikor olyan döntéseket kell meghoznom, hogy jó játékosokat, jó embereket hagyok ki a csapatból."

 

"A döntésének arról kell szólnia, hogy mit akar a karrierje következő szakaszában. Itt akarja folytatni, vagy máshová menne. Még nem született meg a végleges döntés."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!