Bruno büszke az Év Játékosa díjra

Bruno Fernandes, a Manchester United középpályása rendkívül büszke arra, hogy zsinórban másodszor is kiérdemelte a szurkolók szavazatai alapján a Sir Matt Busby Év Játékosa elismerést.


A portugál játékos egész szezon során kiemelkedően teljesített és a Fulham elleni gólpassza Edinson Cavaninak már a 46. olyan United találat volt, amiben 57 mérkőzése alatt Fernandes közreműködött. Egészen pontosan 28 gólja és 18 gólpassza van a portugál maestronak.

 

Az újabb elképesztő szezon végén a Vörös Ördögök szurkolói pedig úgy gondolták, hogy az általuk odaítélt Sir Matt Busby Év Játékosa elismerést ismét Fernandes kapja. Az előző fél szezont követően is Bruno bizonyult a szavazók szerint a legjobbnak, így már zsinórban másodjára érdemelte ki a kitüntető díjat. Ezt a csapattársak közül csak David de Gea mondhatja el magáról a portugál mellett.

 

Fernandes a szavazatok több, mint 60%-át zsebelte be és így hatalmas fölénnyel előzte meg a végül 2. helyen záró Luke Shaw-t (akit a játékostársak viszont az Év Játékosának választottak) és a 3. helyen végző Edinson Cavanit.

 

A United középpályása a Fulham elleni 1-1-re végződő találkozót követően nyilatkozott az MUTV-nek és Stewart Gardner nem mehetett el szó nélkül a kitüntető díj elnyerése mellett sem.

 

"Sokat" - válaszolta arra kérdésre, hogy mit jelent számára az Év Játékosa díj elnyerése. "Mindig is fontosnak tartottam az egyéni trófeák elnyerését is. Sokat jelentenek számomra. Felemelő érzés egyénileg elismeréseket kapni, de sosem lesz olyan fontos, mint a csapattal megszerzett trófea."

 

 

"Ha jól csinálod a dolgokat, ha helyesen cselekszel, akkor mindig egy kicsivel többre leszel képes és fejlődni fogsz. Számomra ez az elismerés azt jelenti, hogy a szurkolók szeretnek és, hogy jól csinálom, amit csinálok. Igyekszem mindig segíteni a csapatnak és nagyon fontos és megtisztelő számomra ez a kitüntetés."

 

"A legfontosabb viszont most az, hogy trófeát nyerjünk a szezon végén. A futball csapatsport és fontos, hogy trófeákat szerezzünk."

 

Ezután megkérdezték a portugáltól, hogy van-e az otthonában egy nagy szekrény, amibe a trófeákat és egyéb díjakat gyűjti. Fernandes pedig nem tudott nem pimasz humorral válaszolni a kérdésre.

 

"Ne aggódj, ha nyerek egy nagy méretű trófeát, akkor veszek egy nagyobb vitrint neki" - mondta mosollyal az arcán.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!