Ole: Cavani maradása nem zárja ki a csatárposzt erősítését

Ole Gunnar Solskjaer szerint a Manchester United még harcban állhat egy csatár leigazolásáért a nyáron, annak ellenére, hogy Edinson Cavani meghosszabbította szerződését a klubbal.


Cavani kedden egy majdnem félpályás góllal üdvözölte az Old Traffordra visszatérő 10 ezer nézőt a Fulham ellen 1-1-re végződött bajnokin, amely már a kilencedik találata volt legutóbbi 10 mérkőzésén.

 

De csak néhány nappal azt követően, hogy robbant a bomba és Harry Kane kérvényezte átigazolását a Tottenham Hotspurnél, Solskjaer azt nyilatkozta a Sky Sportsnak, hogy a nyári átigazolási időszakban nem zárja ki egy újabb csatár érkezését, annak ellenére, hogy Cavani további egy szezonra kötelezte el magát a Vörös Ördögökhöz.

 

"Természetesen szeretnénk megerősíteni a keretet" - kezdte Solskjaer.

 

"Amikor összeállítasz egy játékoskeretet, akkor sok-sok dolgot kell megfontolnod és figyelembe venned."

 

"Én nem mondom azt, hogy Eddie [Cavani] maradása azt jelenti, hogy más nem fog érkezni a támadósorba."

 

 

Kane esetleges elérhetővé válása kapcsán Solskjaer így folytatta:

"Nem beszélhetek más csapatok játékosairól. Jól ismernek már engem, nem gondolom, hogy ez tisztelettudó viselkedés lenne bármelyik csapattal szemben. Rengeteg jó játékos van a piacon - azt is mondhatnám, hogy [Lionel] Messi és [Cristiano] Ronaldo érdekel, de tudják, nem beszélhetek róluk."

 

Amikor a londoniak elleni lefújást követő sajtótájékoztatóján arról kérdezték, kizárja-e, hogy csatárt igazolnak a nyáron, a norvég menedzser így válaszolt:

"Nem, természetesen nem fogom. Igen, Edinson maradt, de mennyi jó csatárunk volt már ennél a klubnál és éppen ezért nem mondhatom azt, hogy nem fogunk arra a posztra igazolni."

 

"Persze hogy nem, mert építkezünk és azért dolgozunk, hogy még jobb keretünk legyen. Egymásután két évben is ott vagyunk a legjobb három között a bajnokságban, de még közel sem tartunk ott, ahol tartani szeretnénk. Szóval remélhetőleg a következő szezon kezdetén egy erősebb kerettel rendelkezünk majd, amely kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes és kihívóként tud fellépni az előttünk járó csapatokkal szemben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!