Paddy érzelmes visszatérése

Kedd este 10000 Manchester United szurkoló támogatta élőben a csapatot az Old Traffordon, amire nem volt példa, mióta a COVID-19 járvány miatt zárt kapus mérkőzéseket játszottak Angliában.


Mindent összevetve érzelmes este volt, miután 34 zárt kapus találkozót követően az Álmok Színházában élőben támogathatták kedvenceiket a szurkolók, ahol a Fulham kései egyenlítése csak fokozta az Edinson Cavani gólja által keltett eufóriát.

 

A nézők között egy ismerős arc is megjelent, a korábbi Vörös Ördög legenda, az 1968-as BEK-győztes Paddy Crerand.

 

Paddy természetesen évek óta alappillére az MUTV műsorának és a zárás óta a United Review oszlopos tagjaként szórakoztatta a szurkolókat.

 

Akárhogy is, Paddy - aki idén töltötte a 82. életévét - számára ugyancsak elérhetetlen volt a személyes részvétel a mérkőzéseken és tudatni akarta az olvasókkal, mennyire is hiányzott már ez neki.

 

Végül Paddy-nek lehetősége volt az elsők között visszatérni 14 hónap után az utolsó hazai mérkőzésre a 2020/21-es szezonban.

 

A csapat kamerái lencsevégre kapták a pillanatot, sőt leült a mérkőzés előtt egy kis beszélgetésre is - és méltányos azt mondani, hogy nagyon örült, hogy újra kinn lehetett a pályán, bár bevallotta, hogy Mrs. Crerand valószínűleg még boldogabb volt!

 

"Borzasztóan izgatott vagyok" - nyilatkozta a mérkőzés előtt. "Igazi rémálom volt, szegény feleségem bizonyára bárki másnál nagyobb rémálomnak élte meg! Végig velem volt."

 

"A foci magába foglalja az egész életemet, támogatom a Celtic és a Manchester United csapatát, szóval jó érzés visszatérni."

 

Elmondta mi volt a legrosszabb abban, hogy nem tudott meccsekre járni.

 

"A bajtársiasság, az hiányzott a legjobban" - tette hozzá Paddy. "Hiányzik minden ember, akikkel többé-kevésbé minden napot együtt éltél meg."

 

"Ex-játékosként a világ különböző országaiban futsz össze szurkolókkal. Mindig odamennek hozzád, hogy beszélgessetek kicsit. Hiányzik a társalgás és az ehhez hasonló dolgok, amik a meccseken folynak. Nem csak nekem, de minden fociszurkolónak az országban."

 

 

"Megható ez a pillanat. Néhány embert hosszú idő óta nem láttam, hosszú idő óta."

 

A korábbi skót válogatott beszélt az Ole által végzett munkáról és a csapatáról, ahogy a United a tabella második helyére ért és beverekedte magát az Európa-liga döntőjébe a nehéz időszaktól függetlenül.

 

"A United jelenleg jól teljesít, ami még rosszabbá teszi azt, hogy nem mehetsz ki a meccsükre."

 

"Sajnálom azokat a szurkolókat, akik nem mehetnek ki élőben nézni őket. Sokukkal találkoztam, amikor sétáltam az utcán, vagy mentem a városba."

 

"Nem gondoltam, hogy olyan jól fogunk teljesíteni, mint ahogy eddig tettük" - folytatta. "Bizalmat kell adni Olénak és a személyzetnek."

 

"Remek munkát végeznek és a dolgok jól alakulnak jelenleg a Manchester Unitednél."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!