Ferguson 3 igazolást tervez a nyárra

Sir Alex Ferguson 3 játékossal szeretné megerõsíteni a Manchester United keretét a következõ szezon elõtt.


A United a múlt hétvégén begyûjtötte rekordot jelentõ 19. bajnoki címét, de Ferguson már most a jövõre koncentrál, hogy a következõ szezonban egy még jobb csapatot küldhessen a pályára.


Egy új kapus érkezése nagyon valószínû, ugyanis Edwin van der Sar visszavonul, de lehet, hogy a középpálya motorja, Paul Scholes sem ölti magára augusztustól a vörös mezt. Gary Neville már korábban bejelentette visszavonulását, de Michael Owen, Wes Brown és Owen Hargreaves jövõje is kérdéses a klubnál.

 


Ferguson csapata egyelõre a visszatérõ Danny Welbeck – Tom Cleverley párossal fog erõsödni, akik ezt az idényt más Premier League csapatoknál töltötték kölcsönben.


„Van néhány elképzelésünk, remélhetõleg tetõ alá is tudjuk hozni az üzleteket” – mondta a United menedzsere a MUTV munkatársainak.


„Ryan Giggs és Paul Scholes a karrierjük vége felé járnak, Edwin visszavonul, Gary Neville már vissza is vonult, szóval számos rés keletkezett a csapat szerkezetében, amelyeket minél elõbb meg szeretnénk szüntetni, hogy biztosíthassunk egy sikeres csapatot a következõ évekre.”


„Természetesen van pár kitûnõ fiatal játékosunk is, akik nagyon jól teljesítenek, ez még tovább növeli a keretünk erejét.”


„Körülbelül 3 játékosra lenne szükségem ahhoz, hogy összességében minõségileg meg tudjam erõsíteni a csapatot.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!