Mit hozott volna ki Sir Alex Brunoból

A héten elismerést kapott a Manchester United múltja és jelene is Sir Alex Ferguson és Bruno Fernandes személyében, eltérő okok miatt.


Fernandes kedden a trófeás vitrinjébe helyezhette a Sir Matt Busby Év Játékosa-díjat immár másodjára és ezzel csatlakozott Roy Keane-hez, Cristiano Ronaldohoz és Wayne Rooneyhoz, akik több alkalommal is megkapták ezt a kitüntető elismerést a szurkolóktól.

 

Sir Alex is a reflektorfénybe került, mivel a héten került bemutatásra Never Give In című életrajzi filmje az Egyesült Királyságban. Legendás menedzserünk az imént említett játékosok és számos más legendával is együtt dolgozott a Unitednél és elmondása szerint nincs kétsége afelől, hogy Bruno Fernandes mindegyikük számos jellemzőjével rendelkezik.

 

"Nos, azt kell mondjam, hogy fantasztikus a srác" - nyilatkozott lelkesen Sir Alex a BBC Radio Manchesternek a vörös szőnyegen. "Fontos gólokat szerzett a szezonban és a büntetőknél is rendkívül magabiztos és sajnálom azokat a kapusokat, akik ilyen szituációban szembe kerülnek vele."

 

 

"Nagyon nyugodt és távolról is veszélyes. A lövései mindig fenyegetést jelentenek az ellenfelek számára. Ő elhozta a Unitednek azt, amire a csapatnak már évek óta szüksége volt. Ez pedig az, hogy képes a támadóharmadban a legjobb labdákkal megtalálni a társakat. Képes megbontani az ellenfél védelmét és szerintem ez fontos."

 

A múlt hétvégén került nyilvánosságra az a cikk, amelyben kiderült, hogy Bruno nagyon sajnálja, hogy nem volt még lehetősége alaposan elbeszélgetni a skót edzőlegendával. Aki figyelemmel kíséri Brunot a közösségi médiában is, az tudja, hogy együtt él, együtt lélegzik a futballal. Elmondta, hogy nagyon szeretné megkérdezni Sir Alexet arról, hogy mit gondol róla.

 

"Már találkoztam vele, de még soha nem volt alkalmam úgy leülni beszélgetni vele, ahogy szerettem volna" - mondta Fernandes egy szurkolókkal folytatott beszélgetés során. "Azt hiszem, hogy bárki, aki a múltban követte a Manchester United útját, az tisztában van vele, hogy ki is az a Sir Alex Ferguson. Ez rám hatványozottan igaz, mert a United meccsein nőttem fel. Láttam a klubot, rajongtam érte és látni lehetett a folyamatos fejlődést."

 

"Szeretnék beszélgetni vele és megnézni az ő szemszögéből magam. Érdekel, hogy mit gondol rólam, hogy szerinte miben kellene javulnom, hogy jobb legyek."

 

Nos, mindenki bízik benne, hogy a jövőben lesz lehetőség erre a hőn áhított beszélgetésre, azonban most már a portugál középpályás kíváncsisága valamelyest kielégítésre került Sir Alex nyilatkozatával és bátran kijelenthető, hogy a skót mester nagy rajongója Fernandes játékának.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!