Ferguson vázolta a terveit

A menedzser részletesen beszélt terveirõl.


A mai napon már megjelentettünk hírt, miszerint Ferguson három érkezõvel számol, a hivatalos oldalon részletesen bemutatták a menedzser terveit is. 

 

A kölcsönbõl visszatérõ játékosok is lehetõséget jelentenek a Fõnök számára, de elismerte, néhány idõsebb játékos távozása (visszavonulása) hiányosságokat hozhat léptre az Old Traffordon. A szerda esti gálavacsorán beszélt arról, ezeket a hiányzó részeket hogyan kívánja pótolni.

"Van néhány elképzelésünk, remélhetõleg tetõ alá is tudjuk hozni az üzleteket" – mondta a United menedzsere a MUTV munkatársainak.

"Ryan Giggs és Paul Scholes a karrierjük vége felé járnak, Edwin visszavonul, Gary Neville már vissza is vonult, szóval számos rés keletkezett a csapat szerkezetében, amelyeket minél elõbb meg szeretnénk szüntetni, hogy biztosíthassunk egy sikeres csapatot a következõ évekre."

"Vannak nagyszerû fiatal játékosaink - Chris Smalling csodálatos volt a szezon során, Jonny Evans visszatért nagyszerû formájához, a da Silva ikrek folyamatosan fejlõdnek és Chicharitonak hihetetlen szezonja volt."

"Többük sokat fejlõdött a szezon során, ami nagyon fontos dolog, mint például Darron Gibson esetében. Nem vagyunk rossz helyzetben, Danny Welbeck, Tom Cleverley, Mame Biram Diouf és Danny Drinkwater visszatérnek, ami elég erõs csapatot ad nekünk. Két, esetleg három igazolást tervezek, melyek általánosságban lendítenek majd a csapat minõségén."

 


 A Fõnök nevetett a kritikusokon és tisztelettel adózott játékosai elõtt, akik rekordot jelentõ, 19. bajnoki címhez segítették a klubot, valamint a Bajnokok Ligája döntõjében is szerepelhetnek ismét. 

"Ez a legrosszabb, rosszabb, mint mikor 74-ben kiesett a csapat" - viccelõdött Fergie. "Ha nem szerzünk 10 gólt minden meccsen, azt hiszem egybõl jönnek a kritikák, mert az elvárások nagyon magasak."

"De egy dolgot nem szabad elfelejteni - az elvárások valóban magasak a szurkolóinktól is, hiszen a legjobbat szeretnék látni. Ha megnézed a Manchester United idei szezonjának két oldalát, valóban elmondható, hogy idegenben mutatottakat lehet bírálni, mert nem mindig volt bíztató a játékunk, de mellette ott van a hazai teljesítményünk, ami fantasztikus. Több gólt szereztünk, mint bárki más, így nehéz kritizálni minket, ráadásul az európai kupában is egészen szenzációs a formánk."

 "Nem vesztettünk egyetlen mérkõzést sem idegenben, az Old Traffordon pedig nagyon biztos produkciót mutatunk. A két, Chelsea elleni mérkõzésen is nagyon jól kellett játszanunk, mert csak így lehet legyõzni ma a Chelsea-t, mivel egy nagyon tapasztalt és erõteljes csapat. Szóval ezért a hatalmas teljesítményért minden játékos megérdemli a bizalmat."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!