Ole: Nem pörögtünk fel

Ole Gunnar Solskjaer szerint a Manchester United csapatának biztosra kell mennie azt illetően, hogy a következő szezonban sikerül eltüntetniük az elveszített Európa-liga döntő miatti keserű szájízüket és elismerte, hogy csapata nem pörgött fel az idény utolsó felvonására.


Újra csalódás a pontrúgás után kapott gól

"Nem pörögtünk fel. Nem játszottunk olyan jól, mint ahogy tudunk. Megfelelően kezdtük a mérkőzést, de aztán gólt szereztek az egyetlen kapura tartó lövésükből. Csalódott voltam amiatt, hogy ismét pontrúgás után kaptunk gólt. Nyomtunk, presszingeltünk, de miután kiegyenlítettünk, nem tudtuk úgy irányítani és dominálni a mérkőzést, ahogy akartuk. Néha ilyen a futball. Megnehezítették a dolgunkat, lezárták előttünk a területeket. Többségében mi birtokoltuk a labdát, ők viszont jól védekeztek. Nem sikerült eléggé nagy helyzeteket kidolgoznunk."

 

Nem a gyors ítélkezés ideje

"Most nem az a pillanat van, amikor rámutatok arra, hogy mit csináltam volna másként, de ha trófea nélkül zársz egy döntőt, akkor nem csináltál mindent jól."

 

Egyre közelebb

"Egyre közelebb és közelebb tartunk és egyre jobbak vagyunk. Ma egy büntetőrúgásra voltunk attól, hogy trófeát szerezzünk és legyen egy jó esténk. De szükségünk lesz arra a szenvedélyre, hogy jövőre visszatérve fejlődjünk, jobbá váljunk, mert minden az apró különbségeken múlik. És az egyetlen módja, hogy ezeket az apró különbségeket a magad javára fordítsd, hogy keményebben és jobban dolgozol."

 

Jobbá kell válnunk

"Jobbá kell válnunk, ez ennyire egyszerű. Nagyon jól teljesítettünk ebben a szezonban azt követően, hogy milyen nehéz rajton voltunk túl. Egyáltalán nem volt felkészülési szezonunk, az első hat fordulóban pedig háromszor kaptunk ki, mindannyiszor otthon. Nyomultunk előre a bajnokságban, talán közelebb is kerültünk az éllovassághoz, mint azt előzetesen gondoltuk volna és bejutottunk egy döntőbe. Azonban ahhoz, hogy egy jó szezonról beszéljünk, meg kell nyerni a döntőket."

 

 

David csalódása

"Nos, ő természetesen ugyanolyan csalódott, mint mindannyian. De ilyen a futball. Néha te vagy a hős, néha pedig nem jön össze számodra. Biztos vagyok benne, hogy túl fogja tenni magát ezen."

 

Az öltözői hangulat jó

"Egy erős, versenyképes keretet építünk. Az öltözői hangulat nagyon jó. De most csalódottak. Nem ez az a pillanat, amikor az egész szezont elemezni kell."

 

A leckék megtanulva

"Erősnek kell lenni. Tanulni kell a hibákból. Meríteni kell a csalódásból, mert az is egy lecke. Arról, hogy még nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Nem vagyunk azon a minőségi szinten, amit el akarunk érni. Most egy kis időre mindenki elmegy. Néhányan az Európa-bajnokságra, néhányan pedig szabadságra. Egy dolog, ami biztos, hogy mindenki a fejlődés vágyával fog visszatérni és abban is biztos vagyok, hogy bár néhány napig ez a mostani érzés kísérteni fogja őket, erősebben térnek majd vissza."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!