Vidic fogadalma

A Manchester United védõje, Nemanja Vidic mindenkit biztosított arról, hogy a Blackpool elleni mérkõzést senki sem veszi félvállról a csapatnál.


Korábbi felvetések szerint a United egyértelmûen tartalékos összeállításban lép majd pályára a Premier League utolsó mérkõzésén, a kiesés elõl menekülõ Blackpool ellen, fél szemmel már a Barcelona elleni Bajnokok Ligája döntõjére tekintve.

 

Vidic azonban biztosította a Blackpool kiesés ellen harcoló vetélytársait, a United megakarja nyerni a találkozót, hogy a folyópartiak ne tehessenek igazságtalan elõnyre szert vetélytársaikkal szemben.

 

„Keményen dolgozunk és készülünk a következõ mérkõzésünkre” – mondta Vidic a Sky Sports-nak.

 

„Meg kell, hogy mondjam, a Barcelona elleni mérkõzés fontosabb számunkra, de a Blackpool ellen is jól kell tennünk a dolgunkat, a lehetõ legjobbunkat kell, hogy adjuk. A gyõzelem mindig elvárás nálunk és ehhez méltóan fogunk cselekedni.”

 

 

Vida továbbá arról is beszélt, a csapat nem fog elkényelmesedni a rekord 19. bajnoki cím megszerzése után és reméli, a jövõben még több sikert ér majd el a csapat.

 

„Azt gondolom, a bajnoki cím megnyerése nagyon sokat jelent számunkra, fõleg az elmúlt év után, amikor egyetlen ponttal maradtunk le az elsõ helyrõl és így nem tudtuk megnyerni a bajnokságot.”

 

„Ez nagyon jelentõs [a 19. bajnoki cím megnyerése], de nem gondolnám, hogy a 19. lenne az utolsó, remélem, minél több bajnoki címet tudunk majd begyûjteni.”

 

„Jelentõs dolog, hogy mi nyertük a legtöbb bajnoki trófeát az országban, de ez nem egy olyan dolog, ami után megállunk, és csak ülünk a babérjainkon.”

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!