McTominay: A meg nem énekelt hős

Scott McTominay mindig is elismeréssel beszélt a kulisszák mögött végzett munkáról, valamint Ole Gunnar Solskjaer és edzői stábjának érdemeiről a Manchester Unitednél.


A skót középpályás még a 2020/21-es szezon vége előtt beszélgetett a klubmédia részéről Stewart Gardnerrel a számára legkedvesebb góljáról, a legmeglepőbb pillanatról és arról, hogy ki számára a meg nem énekelt hős.

 

Először is Scott, melyik mérkőzésen nyújtottad szerinted a legjobb teljesítményt?

"Leeds."

 

Melyik volt a kedvenc meccsed?

"Szeretném azt mondani, hogy a Leeds elleni, azonban inkább azt mondanám, hogy a City elleni meccsünk az Etihadban."

 

Melyik a kedvenc gólod a szezonban szerzett hét közül?

"Több kellene. Több akadna be, ha jobban koncentrálnék és többször lőnék. Viszont ezek közül azt mondanám, hogy a Southampton elleni találatom a kedvencem. Remek gól volt."

 

 

Az elmúlt szezon ellenfeleinek otthonai közül melyik stadion a kedvenced?

"Nem szerettem a PSG és a Róma stadionját, mert olyan távol van az emberektől. Legalábbis én úgy érzem távol van és azt szeretem, ha zajlik az élet a stadion körül is, bár lehet most igazságtalan vagyok. Talán a Tottenham új stadionját mondanám, mert ott minden megvalósul, amit szeretek és nyertünk is."

 

Ki a meg nem énekelt hősöd?

"Hogy ki a meg nem énekelt hősöm? Hát, anyuról és apuról sokszor megemlékezem és rengeteget dicsérem őket. Talán Sam Davies-t mondanám ilyennek. Ő az, aki az italainkat készíti az edzőközpontban. Minden egyes nap ott van velünk, ügyel arra, hogy minden megfelelő legyen és mindig van egy jó szava hozzád. Mindig megkérdezi, hogy vagyunk, hogy aludtunk, ilyenek. Edzést követően szó nélkül hozza, amit kérsz fáradhatatlanul és segít. Számomra ő egy ilyen meg nem énekelt hős."

 

Melyik csapattársad produkálta a legimpozánsabb teljesítményt?

"Erre nagyon nehéz válaszolni. Valószínűleg Edi-t mondanám az utóbbi időszak alapján. Nagyon keményen dolgozik, az emberek nem is gondolnák, hogy mennyire. Az egyik legprofibb játékos, akit valaha láttam. Ő a csúcs."

 

Mi volt a szezon legmeglepőbb pillanata?

"Amikor 3 perc alatt két gólt szereztem" - mondta nevetve Scott. "Azt hiszem, amikor valaki ilyet csinál, akkor az első, ami az eszébe jut az a jajj, mi folyik itt. Persze ehhez kell a szerencse is, gondolom értik mire gondolok."

 

Elégedett vagy-e a teljesítményeddel, esetleg szeretnél a játékodon javítani?

"Mindig van min javítani. Mindenki ezt csinálja. Mindent, ami a pályán történik visszanézek, hogy minél előbb és minél profibban javítani tudjam a hibáimat. Elégedett voltam a szezonommal, de ugyanakkor elvárom magamtól a magas színvonalú teljesítményt. Mindig többet és többet várok el magamtól és mindig a következő szintre akarok lépni. Erről szól a futball és erről szól a sport is. A golfozó is, ahogy a focista is egyre jobb akar lenni. Az életnek is ez a célja. Valójában arról szól, hogy mindig lökdösöd magad előre és feszegeted a határaidat. Élvezem az ezzel járó izgalmakat és kihívásokat."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!