Van de Beek kihagyja az Európa-bajnokságot

Szegény embert még az ág is húzza. A BBC információi szerint a Manchester United középpályása, Donny van de Beek sérülés miatt kihagyni kényszerül az Európa-bajnokságot.


A holland játékos nehéz szezonon van túl a Manchester Unitednél. A középpályás csupán 4 alkalommal volt kezdő a bajnokságban, miután tavaly nyáron a Vörös Ördögökhöz igazolt az Ajaxtól.

 

Van de Beek eddig 19 válogatottsággal büszkélkedhetett, hazája színeiben pedig legutóbb a Gibraltár elleni 7-0-s győzelem során lépett pályára március 30-án.

 

 

A hírt közben a Manchester United is megerősítette és az Oranje Twitterén is közölték.

 

Az értesülések szerint Frank de Boer szövetségi kapitány nem keres másik játékost a középpályára van de Beek helyére. A középpályás egyébként hazája legutóbbi 2-2-re végződő skótok elleni felkészülési meccsén a kispadon ült, de végül nem lépett pályára és nem is edzett a csapattal.

 

A Manchester Unitednél bíznak abban, hogy mire elkezdődik a felkészülési időszak már egészséges lesz. Donny kimaradása az Eb-ről pedig azt jelenti, hogy így 11 játékos képviseli majd a Manchester Unitedet a kontinensviadalon.


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!