Mikor játszunk a nagy riválisokkal a következő szezonban

Nyilvánosságra hozták a Premier League 2021/22-es szezonjának menetrendjét és, mint a programból kiderült, a Manchester United egy Leeds elleni ínycsiklandó összecsapással kezdi meg a bajnoki szereplését.


A bajnoki kiírásból az is kiderül, hogy a Vörös Ördögök várhatóan mikor fognak rangadókat játszani a nagy riválisokkal, többek között a Liverpool és a Manchester City csapatával.

 

A most kiadott program szerint Jürgen Klopp csapatát október 23-án fogadjuk az Old Traffordon, majd pár héttel később a Pep Guardiola által irányított Manchester Cityvel is bajszot akasztanak a manchesteriek november 6-án.

 

Február 19-én, szombaton az Elland Roadra utazik Ole csapata, reményeik szerint már szurkolók társaságában és a norvég tervei szerint sikerül az előző szezonban ott elért 0-0 helyett egy sokkal jobb eredményt elérni.

 

Márciusban nehezebb etap kezdődik a United számára, hiszen március 5-én az Etihadba kirándulnak Solskjaerék, majd március 19-én az Anfielden csapnak össze a Liverpool csapatával. E két találkozó között pedig még egy potenciálisan nagy kihívást jelentő meccse is lesz a Vörös Ördögöknek a Spurs ellen március 12-én az Old Traffordon.

 

Az is kiderült, hogy mikor kell kiállnia a csapatnak a Bajnokok Ligája győztes Chelsea és a szintén londoni Arsenal ellen. Vajon a szurkolóknak lesz lehetőségük az előttünk álló szezonban megnézni már a Tottenham új stadionját?

 

 

Az alábbi időpontokat mindenképp érdemes beírni a naptárunkba:

Augusztus 13. - Leeds United (H)

Október 23. - Liverpool (H)

Október 30. - Tottenham Hotspur (I)

November 6. - Manchester City (H)

November 27. - Chelsea (I)

November 30. - Arsenal (H)

Február 19. - Leeds United (I)

Március 5. - Manchester City (I)

Március 12. - Tottenham Hotspur (H)

Március 19. - Liverpool (I)

Április 23. - Arsenal (I)

Május 15. - Chelsea (H)


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!