Előrehaladott tárgyalásban a United Sanchoért

A Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat a Borussia Dortmunddal a szélső, Jadon Sancho átigazolásának érdekében.


A Vörös Ördögök eddig két hivatalos ajánlatot tettek, a legutóbbit múlt héten, amely értéke meghaladta a 75 millió fontot és így már egyre közeledik a Dortmundiak által kért összeghez.

 

Az átigazolás nyélbe ütéséhez még vannak dolgok, amikben meg kell egyezniük a feleknek - leginkább a fizetés ütemezése. A Dortmund azt szeretné, ha az átigazolási összeg nagy részét előre kifizetnék a manchesteriek, a többit pedig bónusz feltételek teljesülésekor kaphatnák meg.

 

A személyi feltételekben való megegyezés nem fog problémát jelenteni, ugyanis a United és Sancho már tavaly nyáron megállapodtak benne.

 

Németországi lapinformációk szerint a Dortmund július 23-a, azaz a felkészülési időszakuk kezdete előtt szeretné így vagy úgy, de rövidre zárni ezt az ügyet.

 

 

Sancho szerződése 2023 júniusáig szól a Signal Iduna Parkban - amely a United helyzetét erősíti, ugyanis a Dortmund nem akar abba a helyzetbe kerülni, hogy egyik legértékesebb játékosa kontraktusa utolsó évébe lépjen.

 

A Dortmund úgynevezett "gentleman's agreementet" kötött Sanchoval azzal kapcsolatban, hogy "bizonyos feltételek teljesülése" esetén távozhat a klubtól.

 

Mindegyik fél részéről bizakodóak, hogy az ügyletet nyélbe tudják ütni és erre meg is van bennük a hajlandóság.

 

A dortmundiak már aktívan keresik is Sancho utódját, akit a PSV két játékosa, Donyell Malen és Noni Maduek közül találhatnak meg.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!