Megerősítette Sancho eladását a Dortmund

A Manchester United megállapodott Jadon Sancho 73 millió fontért történő leigazolásáról a Borussia Dortmunddal, erősítette meg a német klub.


A Bundesliga alakulat csütörtökön reggel egy értéktőzsdei hivatalos közleményt tett, amelyben többek között azt is megerősítették, hogy Sancho már megegyezett a személyes feltételekben is a Uniteddel és az átigazolás véglegesítéséhez már csak az orvosi vizsgálatok vannak vissza.

 

"Jadon Sancho a Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA-tól a Manchester United Football Club Limitedhez fog szerződni" - kezdődik a közlemény.

 

"A két klub és a játékos is megegyezésre jutott a mai napon. Amennyiben a transzfer realizálódik a Manchester United a leegyeztetett 85 millió euros átigazolási összeget fogja kifizetni a BVB-nek."

 

"Most a szerződéses részletek koordinálása és a dokumentálás következik. Az átigazolás hivatalossá válásához a szükséges orvosi vizsgálatok sikeres teljesítése és a folyamat időben és megfelelően történő regisztrálása a FIFA Transfer Matching Systembe."

 

 

A Dortmund az átigazolási időszak kezdetén 85 millió fontot kívánt kapni az angol válogatott játékosért, amely jelentősen alacsonyabb, mint a tavaly nyáron érte kért 108 millió font.

 

Sancho hivatalos bejelentése valószínűtlen, hogy az angol válogatott Eb-szereplése során megtörténne, csak azt követően fog átesni várhatóan az orvosi vizsgálaton.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!