Hivatalos: Mata hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Juan Mata további egy évre Vörös Ördög marad.


A 33 éves játékos 2014-ben érkezett a Chelsea csapatától az Old Traffordra és azóta 273 alkalommal lépett pályára ez alatt pedig 51 gólt szerzett. Emlékezetes találatai között szerepel az Anfielden szerzett gólja 2015-ben, illetve 2016-ban a Crystal Palace elleni FA-kupa döntőben elért egyenlítő gólja is.

 

A pályán igazi varázsló, emellett pedig egy igazi úriember, így nem véletlen, hogy a szurkolók egyik legnagyobb kedvence az Álmok Színházában, akit a csapattársak is kivétel nélkül rendkívül tisztelnek.

 

 

A világbajnok játékos hatása felbecsülhetetlen Ole Gunnar Solskjaer csapatának fiatal játékosaira, a menedzser pedig továbbra is számít a spanyol középpályásra minden téren.

 

A 2020/21-es szezonban igaz csak 18 alkalommal láthatták a szurkolók a pályán, aminek részben személyes okai voltak, Mata befolyása továbbra is vitathatatlan, emellett pedig így is bekerült azon 6 Vörös Ördög közé, akiket a hónap játékosának választottak az elmúlt idény során. A díjat egyébként rajta kívül még Paul Pogba, Bruno Fernandes, Edinson Cavani, Marcus Rashford és Luke Shaw érdemelték ki.

 

Új, egy éves szerződésének köszönhetően pedig Juan a kilencedik szezonját kezdheti meg a Unitednél.

 

Gratulálunk a hosszabbításhoz, El Mago!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!