Varane lehet a kirakós hiányzó darabja

Ole Gunnar Solskjaer a nyár folyamán szeretné megerősíteni csapata védelmét és erre a posztra az elsődleges kiszemelt a Real Madrid francia védője, Raphael Varane.


A kérdés csupán az, hogy vajon a United védelmének stabilizálására a francia világbajnok játékos lehet-e a legbiztosabb megoldás. A válasz pedig a Sky Sports újságírója, Jack Wilkinson szerint egyértelműen igen.

 

"Valljuk be, hogy bár kétség kívül fejlődött a United védelme az előző szezon során a Maguire - Lindelof páros továbbra sem lesz valószínűleg a magabiztosság és tekintély szimbóluma a védelem közepén és valószínűleg, ha marad ez a felállás, akkor elég nehéz is lesz visszavezetni a Manchester United csapatát arra az útra, amely végén bajnokságot nyerhetnek."

 

"Mindenki ítélje meg maga, de helyesen, vagy helytelenül az imént nevezett páros gyengébbik tagja Victor Lindelof és helyetteseként Eric Bailly sem volt képes megváltani a világot amikor egészséges volt. Érthető tehát, hogy a védelem belsejének erősítését tekintik az egyik elsődleges nyári feladatnak a Vörös Ördögöknél és úgy látszik, hogy Raphael Varane személyében meg is találták, akit kerestek."

 

 

"Ha megnézzük a lehetséges összképet, amiben egy Maguire - Varane belső védőpárost látunk, kiegészülve a jobb szélen Aaron Wan-Bissakával, illetve bal oldalt Luke Shaw-val, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy minőségi javulást sikerülne elérnie a Unitednek."

 

"Maguire a klub és az ország számára is bizonyította, hogy remek vezetői készségekkel rendelkezik és megvan a szükséges technikai tudása is a feladathoz. Varane tempójával és tapasztalatával pedig felállna a United legerősebb védelme a legutolsó megnyert bajnoki cím óta."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!