Ole tervei Pellistrivel

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, hogy Facundo Pellistri a következő szezont kölcsönben fogja tölteni, hogy folytathassa fejlődését.


A 19 éves uruguayi szélső csereként lépett pályára a United első felkészülési mérkőzésén a Derby County ellen a találkozó második félidejében és lenyűgöző teljesítménye mellett egy gólt is szerzett a Pride Parkban, amely találattal végül 2-1-re a Vörös Ördögök nyertek.

 

A mérkőzést követően a norvég menedzser elmondta, hogy a fiatal játékosnak, aki remek szezont futott kölcsönben a Deportivo Alaves csapatánál, rengeteg kérője akad. 

 

"Úgy gondolom, hogy a következő szezon során is kölcsönadjuk" - mondta Solskjaer. "Rengeteget fejlődött és úgy látom, hogy számára az a legjobb megoldás jelenleg, ha a következő szezont még kölcsönben tölti valahol."

 

Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye Pellistri Kosok elleni teljesítményéről Ole azt felelte: "Azt gondolom, hogy ragyogóan teljesített és nagyszerű gólt szerzett. Shola passza is remek volt és amit utána Facundo művelt a labdával, zseniális."

 

 

"Azt hiszem sikerült neki megmutatnia, hogy komolyan kell őt venni és nehéz lesz megállítani. Nagyszerűen képes egy az egyben megverni az ellenfeleit, nagyon elégedett vagyok vele."

 

Pellistri megmutatta, hogy kiszámíthatatlanságával mennyire veszélyes tud lenni, fantasztikusan képes mozogni az ellenfél játékosai között ide-oda. A gólja is nagyon okos volt, hiszen a védők mellett a kapust is sikerült neki kijátszania.

 

A fiatal támadó még egy ideig marad a Uniteddel és minden bizonnyal részt vesz majd a QPR elleni találkozón is a Loftus Road-on, szombaton. A stáb tagjai pedig a kulisszák mögött keresik számára a legjobb lehetőséget, hogy tovább tudjon fejlődni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!