Sancho a 25-ös mezszámot fogja viselni

A Manchester United hivatalosan is megerősítette, hogy Jadon Sancho a 25-ös számú mezt fogja viselni, miután 5 éves szerződést írt alá a Vörös Ördögökkel.


A 21 éves játékos átigazolási ügyére végleg pont került a mai napon és Dortmundból Manchesterbe költözik egy 2026-ig szóló szerződés aláírásával. A kontraktusa pedig további egy évvel meghosszabbítható.

 

Arról is számos spekuláció látott napvilágot, hogy az angol válogatott támadó hányas számú mezt fogja viselni a Unitedben. Most pedig hivatalosan is kiderült, hogy a 25-ös számot látjuk majd a 2021/22-es szezon során Sancho mezének hátulján, amit már a lelkes szurkolók meg is rendelhetnek akár.

 

Sancho mezszámának legutolsó viselője Odion Ighalo volt, aki 2020 és 2021 között kölcsönben szerepelt a Vörös Ördögöknél. A 25-ös számot azonban valószínűleg a legtöbben a United ecuadori játékosával, Antonio Valneciával azonosítják, aki a legtöbb Old Traffordon töltött szezonja során ezt a számot viselte. Egészen pontosan 10 szezonból 8-ban. Sancho számára pedig adott a lehetőség, hogy legendássá tegye a 25-ös mezszámot, ahogy annak idején Solskjaer a 20-ast, vagy Paul Scholes a 18-as számú mezt.

 

 

A dél-londoni származású játékos a 10 Vörös Ördög lesz az 1993/94-es szezon óta, aki a 25-ös számot fogja viselni a hátán. Elődei pedig Ighalo, Valencia, Nick Powell, Danny Simpson, David Jones, Quinton Fortune, Jordi Cruyff, Kevin Pilkington és Gary Walsh voltak.

 

Sancho számára minden esély megvan, hogy a Vörös Ördögök mezét már a bajnokság nyitófordulójában magára ölthesse az Old Traffordon a Leeds United elleni találkozón, ami augusztus 14-én 13:30-kor kerül megrendezésre.

 

"Izgatott vagyok az új szezon miatt, főleg, hogy az első meccsünk az Old Traffordon lesz" - mondta a United legújabb igazolása. Mindig önbizalomnövelő, ha a saját szurkolóid előtt játszhatsz. Alig várom, hogy elkezdődjön és trófeákat akarok nyerni ennek a klubnak. Alig várom, hogy belekezdjünk, hamarosan találkozunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!