QPR 4 - 2 Manchester United

Vereséggel végződött a Manchester United második felkészülési mérkőzése.


Fordulatosan kezdődött a barátságos találkozó és a vendég United már a 3. percben megszerezte a vezetést Lingard találatával, amire a házigazdák már a 7. percben reagálni is tudtak és Austin góljával egalizáltak.

 

A gyors találatok egyik csapat lendületét sem törték meg és mindkét fél magas fordulatszámon pörgött a következő percekben. A United részéről James, Lingard és Pellistri is kifejezetten aktívak voltak a támadások építésében és helyenként kifejezetten tetszetős, gyors játékot láthattunk tőlük.

 

Az első játékrész közepe táján a United próbálta irányítása alatt tartani a játékot, bár jellemzően inkább ez a kemény mezőnymunkában mutatkozott be, de küzdöttek, hajtottak a játékosok. 

 

A 29. percben Lingard próbált meg cselezgetni az ellenfél tizenhatosánál, majd végül kicsit egymást zavarták Pellistrivel és nem jutott el lövésig az akció, mindazon által szép megmozdulásokat láthattunk.

 

A 33. percben pedig Brandon Williamsnek kellett takarítani egy gyors QPR támadást követően, majd a szöglet már veszélytelen volt. Két perccel később pedig Heaton-nak kellett észnél lennie és jó ütemben kiszaladni a kapujából, hogy megszerezze a labdát a QPR támadója elől, akit remek ütemben ugrattak ki társai.

 

A Rangerek fokozták a nyomást és a 36. perben Pellistri szabálytalanságát követően veszélyes helyről végezhettek el szabadrúgást, azonban Heaton magabiztosan húzta le a labdát a levegőből.

 

A félidő vége előtt 6 perccel Lingard kapott remek labdát, azonban a QPR védője remek ütemben szerelni tudta, mielőtt egy az egyben vezethette volna a United támadója a labdát Dieng kapusra.

 

A fordulást követően Ole máris végrehajtott néhány változtatást és így pályára léphetett Grant, Mata, Elanga és Garner is.

 

Az 52. percben Elanga kapott remek kiugratást, de végül lest intett a partjelző, pedig az akciót góllal fejezték be a United támadói.

 

Ami nem sikerült az egyik, az sikerült a másik oldalon, így a QPR az 53. percben megszerezte a vezetést a félidőben csereként beálló Dykes révén, akinek lövése megpattant a menteni igyekező Tuanzebe-n és végül Grant hálójában kötött ki a labda.

 

Az 57. percben már a QPR kapujánál kellett védenie a hálóőrnek Pereira tekerésénél, a kiütött labdát a QPR védői pedig eltakarították. A kihagyott helyzet pedig ismét megbosszulta magát és fordulásból a házigazdák 3-1-re növelték előnyüket Odubajo távoli lövésének köszönhetően.

 

Pörögtek az események és az 59. percben Elanga kerülhetett volna helyzetben, ám ismét a Rangerek örülhettek, hiszen a veszély elhárítása után Dykes ismét beköszönt Grantnek, ezzel 4-1 a házigazdáknak. 

 

Ole cserére szánta el magát a 72. percben, érkezett Shoretire, Lewitt és Hannibal Greenwood, Pereira és Lingard helyére.

 

A United próbált visszakapaszkodni a mérkőzésbe, ám ez leginkább csak leshelyzetekben mutatkozott be, a QPR védelme derekasan állta a United támadásait. Majd megtört a jég a 74. percben, amikor Elanga talált be 16-ról és ezzel 4-2-re módosította az eredményt.

 

Három perccel később Shola, Mata és Elanga volt ismét főszerepben. A francia támadó duplázhatott volna, de ennél a helyzetnél a hazaiak hálóőre a helyén volt.

 

Ole igyekezett mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, így a 78. percben ismét cserék következtek. Tuanzebe, Mengi és Williams hagyták el a játékteret, hogy pályára léphessen Bernard, Fish és Hugill is.

 

A cseréket követően a 81. minutumban kisebb zavar támadt a QPR kapuja előtt, de a United támadói nem tudtak élni a házigazdák zavarával, ám elmondható, hogy a vendégek nem törődtek bele a nagyobb arányú vereségbe és próbálták tovább kozmetikázni az eredményt, ám ez már nem jött össze, így Solskjaer csapata végül vereséget szenvedett a 2. felkészülési találkozóján.

 

 

Felkészülési mérkőzés

Queens Prak Rangers 4 - 2 Manchester United

Loftus Road

 

United: 

Heaton (Grant 46') - Wan-Bissaka - Mengi (Fish 80') - Tuanzebe (Bernard 78') - Williams (Hugill 83') - Pereira (Lewitt 61') - Matic (Mata 46') - James (Elanga 46') - Pellistri (Garner 46') - Lingard (Hannibal 61') - Greenwood (Shoretire 61')

 

Gólszerző: Lingard 3' és Elanga 73' illetve Austin 7', Dykes 52' és 59', Odubajo 57'


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!