Elanga maradhat a felnőtt keret tagja

A Manchester United szurkolói lehetséges, hogy többet fogják majd látni Anthony Elanga játékát a következő szezon során a felnőtt csapatban, miután Solskjaer elmondta, hogy a fiatal támadó lenyűgözte őt és elgondolkozott azon, hogy a keretben tartja őt.


A svéd származású támadó az előző szezon végén, május 11-én mutatkozott be a felnőtt csapatban a Leicester elleni bajnokin, majd a Wolves elleni összecsapáson már gólt is szerzett.

 

Elanga  a felkészülési szezont eddig a felnőtt csapattal töltötte és betalált a végül 4-2-es vereséggel végződő QPR elleni találkozó során a házigazdák kapujába.

 

Arra a kérdésre, hogy Elanga a következő szezon során kölcsönbe megy, vagy esetleg marad a felnőtt keret tagja Ole az alábbi választ adta: "Könnyű lenne azt mondani, hogy a srácnak kölcsönbe kell mennie, de nagyon jól teljesített."

 

"Nagyon energikus, ügyes és nem fél semmitől, megvan a bátorság benne, amire egy Manchester United játékosnak szüksége van. A mérkőzésen lehetőségeket hozott létre társainak és magának is és talán az egyik legnehezebb szituációban remek gólt szerzett. Nem lennék meglepve, ha velünk maradna. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy fejlődjön és megfelelő mennyiségű játékidőt kapjon, viszont ő egyike azoknak, akikkel kapcsolatban még nem döntöttünk. Ha továbbra is így teljesít, akkor meg akarom őt tartani."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!